Zimowa zabawa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No i fajnie śnieg spadł no i jak tu niejechać poślizgać się No można ale trzeba uwarzać na wystające dziwne rzeczy. Ja nie uwarzałem i zderzak przedni poszedł w .... hihihihi. Mam pytanie ile może kocztować nowy zderzak z miejscem na chlogeny mk7 albo może jkiś inny fajny widziałem na allegro ale pisałoże mocowań niema więc po co mi

A jeszcze jedno ile kosztuje polakierowanie takiego zderzaka.
Zna ktoś dobrego blacharza i lakiernika w poznaniu lub okolicach

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Irekcity dnia 2005-12-29 22:58:22 ]

samo lakierowania na metalik to ok 200-250 zł

Cytat:
2005-12-29 22:49:00, kilerek666 pisze:
No i fajnie śnieg spadł no i jak tu niejechać poślizgać się No można ale trzeba uwarzać na wystające dziwne rzeczy. Ja nie uwarzałem i zderzak przedni poszedł w .... hihihihi.

Heh gratuluję zachowania dobrego humoru, pomimo zniszczeń

He ja ostatnio zmienialem zderzak Zaplacilem za nowy zderzak na allegro z przesylka 250zl, MKVII z miejscami na halogey, z wypelnieniem piankowym i mocowaniem, wczesniej mialem pusty - polamal sie w p... + malowanie 100zl.

O takie mam mocowanie:

Tu masz namiary:
allegro
info@arwit.pl
www.arwit.pl
gg 4685238
tel.091 482 76 98
Zapytaj sie moze ma...

[ wiadomość edytowana przez: nidecker dnia 2005-12-30 02:03:35 ]

u mnie w okolicy malowanie:
partacz 50zł
blacharz 200zł
profesionalna komora bezpyłowa itp 300zł.

ja blacharzowi za wyklepanie błotnika (z jednej strony wyrwany a z drugiej wepchany do środka) dawałem 80zł. Lakiernikowi dałem 500zł za malowanie maski, błotnika, zderzak, lusterek, klamek, progów, dokładek tylnego zderzaka, brewek. Wszystko wykonane profesjonalnie i fachowo

dzięki chłopaki zderzak jurz mam załatwił mi szwagier niewiem z kąd ale płaciłem 200zł nie nowy troszke pękniety ale kolor idealny
więc skączyło się w miare tanio no ale 200zł poszło a mogły być ładne progi

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70228181

te mi sie najbardziej podobają co sądzicie??

progi są fajne sam takie kupywałem tylko że orginały wykonane z plastiku. Te co są na allegro są z laminatu. Mam znajomego co ma progi z laminatu i po roku czasu zaczęły pękać, farba odchodzić więc nie polecam. Popytaj na forum może ktoś będzie miał orginały z plastiku.