MotoNews.pl

NOWA SKÓRA W MOIM ESPERO ORAZ INNE FOTY :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

GRATKI!! Bajer.... ja chciałbym miec kremową skóre... ale nie tylko fotele... a całosc razem z deską rozdzielczą... niestety koszt takiej tapicery przewyższa wartośc auta

Mnie jakoś nie ciiągnęło żeby zrobić łacznie z deską w skórze natomiast w przyszlym tygodniu będzie jeszcze zrobiona kierownica cała w takiej wiśniowej skórze

Pozdrawiam !

hmm a moze sie pochwalisz jaki jest koszt wymiany takiej tapicerki??

powiem tak..jak przeczytalem tytul to juz szykowalem sie do wysmiania jak mozna w espero wladowac kase w skore..ale fotki..zamknely mi gebe wyglada to rewelacyjnie..naprawde slicznie..gratuluje) ja osobisie nie zrobilbym kiery inaczej niz na czarno..tak samo mieszki biegow i recznego..no ale zrobisz jak uwazasz..wyglada swietnie

aaa i konsole gsm masz firmy kuda oryginal do espero zy jakiejs innej produkji?? bo ja tez mam..ale jakby ciut inaczej wyglada albo mi sie wydaje

Hehehe wiedzialem że to jest najbardziej drażliwy temat ale niestety (a może i dobrze) nie znam kosztu tego dzieła bo płacił za to mój ojciec (ja to bym sobie na to nie pozwolił) a od niego nie wyciągne ile poszło kasy Natomiast to nie była sama wymiana tapicerki. Naprawiane były przednie fotele bo przez te lata zużyły się na tyle że jeździło się już na metalowym szkielecie foteli. Dodtakowo jest grubsze siedzisko zeby się troche wyżej siedziało a nie wpadało w fotel przy w siadaniu

Pozdrawiam !!

Konsola GSM jest oryginalna do Esperko KUDY.

Pozdrawiam !!

A co do wyśmiania to chyba jednak zmienisz zdanie jak Ci powiem że ten lakier na tym autku ma 5 miesięcy

Pozdrawiam !!

hmm to widze ze wkładasz w espero cała "swoja" kase..

wygląda miodzio...

naprawdę bardzo mi sie podoba......

maniak z Ciebie jest nieziemski.... pewnie koszt takiego czegos to ok 2000 zł....

przynajmniej tyle do nubiry kosztuje obszycie

Tak wogóle to zadbany ten Esperak, kolorek też całkiem całkiem.
Skórka miodzio.
A to "DC" to taki tuning ma być?

HEHEHE ! Nie tuning! U lakiernika ja pomalowali to potem nie wiedzieli jak przychodzily te literki dlatego zrobili po swojemu tzn wyzej i DD nawet ciekawie im wyszlo

Pozdrawiam

Kuffffa, ale wypasiony ten Esperak
Wielkie gratsy - REWELKA !!!!!

Znaczki DAEWOO ESPERO tez masz odwrotnie.
Ale podziwiam Twoją cierpliwość. Ja i mój tata zaraz byśmy to do reklamacji zglosili

bardzo fajnie, trochę szkoda że to nie jest Espero z klimą (ciężko będzie w lecie) i poduchą (bo ta kierownica z poduszką wygląda ładniej).
Ciekawi mnie co to są takie jakby diody bordowe (obok lusterka kierowcy i po lewej stronie schowka pasażera) ??

Cytat:
2005-10-20 21:13:11, pjacek26 pisze:
Ciekawi mnie co to są takie jakby diody bordowe (obok lusterka kierowcy i po lewej stronie schowka pasażera) ??

Jak to co? WIEŚ- TJÓNINK

Miodzio ,ale wydaje mi się że powinien też być obszyty podłokietnik

Nie w moim stylu, ale doceniam dobrą i dość dokładną robotę

Fotele bardzo ladnie obszyte, bardzo dobrze wygladaja. Natomiast troche sie poczepiam:

- powinienes okleic tez cale boczki skora/skajem - efekt bylby milion razy lepszy
- ten kawalek skory w drzwiach obszyty w kratke... mnie sie nie podoba. Zorbilbym jak ma Bartek, pionowe pasy.
- beznadziejny spoiler
- kup alusy
- obniz samochod

i bron Boze, nie rob wszystkiego w srodku na wisniowo, bo kupa z tego wyjdzie.

P.S.
Marzy mi sie bezowa skorka w samochodzie, gdybym mial juz ladowac kase bylby to albo sam bez, albo bez z czarnym - mysle o obszyciu calego wnetrza lacznie z deska. Czyli dol bezowo do polowy, wyzej czarno. Slupki znowu bez

Wlasnie takie powinno byc podejscie do espero
rewelacja i nie sluchaj pierdul napawde robi wrazenie
jzeli wolno mi cos doradzic to zmien sobie przednie kirunkowskazy a calkiem biale i boczne na to nowsze i najlepiej calkiem biale polecam te z astry II