>

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dla ludzi z Gdańska...

Jak ktoś jest chętny poćwiczyć omijanie przeszkód, slalom itd. na śliskiej nawierzchni.

To czekam na propozycje.

Myślę, że można się dużo nauczyć

Oj nieładnie Panie Modzie.
Nie dość że podwójny post to jeszcze tytuł topiku nie odwierciedla zawartości postu.

a jakby to mialo wygladac... jakis hipermarketowy parking po zmroku ???

Coś się zwaliło...

Hmm duży plac i damy radę...

Ewentualnie jakiś łuk... Też sporo można się nauczyć

Tylko z 4 auta muszą być... Inaczej trochę lipa...

Pojechałem na coś takiego zorganizowane w fajnym miejscu... Może nie było bardzo szybko... Ale przyjemnie

tobie dac łopatke ,wiaderko i grapki i tez sie bedziesz swietnie bawił

Cytat:
2005-12-30 18:02:54, patrykowski pisze:
tobie dac łopatke ,wiaderko i grapki i tez sie bedziesz swietnie bawił

Nie zaczynaj z Modem, bo będzie źle

Zoltar chetnie bym podjechał.. ale jakos.. hmm nie po drodze?? daleko?? Dzisiaj miałem slizgawke ... narazie mi wystarczy.. chociaz szukam jakiegos ubitego placu... trzeba pocwiczyc poslizgi.

ostatnia bedac na siemianowicach-bytków.. tam widziałem jak paru gosci sobie cos takiego urzadzało na na parkingu sklepowym(kaufland)i bardzo ciekawie to wygladało:]przyznam szczerze ze widziałem kogos tam z esperem (bło clio,bmw,seat i espero)ale niebyło naklejki :-/

ps:jechałem w busie

Będę w Gdyni we wtorek po materiał 7,5-tonowcem paskudnej marki "Renault", możemy potrenować

Cytat:
2006-01-01 01:18:15, Pietrek65 pisze:
Będę w Gdyni we wtorek po materiał 7,5-tonowcem paskudnej marki "Renault", możemy potrenować

nie mow ze paskudnej.. bo cie B1 opier...tego on jezdzi sluzbowo reno.. a ja citroenem w budzie poloneza...

fajne auta.. ino zeby sie tak nie pierd....y

Przepraszam bardzo wszystkich miłośników francuskich marek ale od czasu, gdy "France Telekom" pozbawiła mnie roboty czuję obrzydzenie do wszystkiego, co francuskie (łącznie z winami i Francuskami)

ale tanie wino jest dfobre bo jest tanie i dobre .. pomimoze francuskie,.,,,

Ja tam wolę piwo a tu mi wciskają szampan, szampan, szampan...

Cytat:
2006-01-01 01:57:22, Pietrek65 pisze:
Ja tam wolę piwo a tu mi wciskają szampan, szampan, szampan...

Nie szampan, a gazowaniec!