Problemy po kapitalce !! POMOCY !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Niedawno walnal mi rozrzad w 318 is `92 i mechanior zrobil mi cala kapitalke. Wyjal caly silnik na stol poodlaczal wszystko i pozniej zlozyl ;/ Silnik kreci pali przez jakies 10sek i pozniej gasnie albo Zapala sie kontrolka oleju i wylaczam go. Myslalem ze pomylil wezyki od paliwa i to jest przyczyna ale zmienilismy i sie okazalo ze to jest OK. Nie wiem teraz czy cap pomylil kostki jakies jak podlaczal czy jak moze to elektronika cos miesza ;/

...aha i nie domyka mi sie po tym remonciku szyba od kierowcy ;] tzn idzie do polowy i dalej ni ch... ;] jak mieliscie takie cos to HELP ME !!

tak ja miałem to samo niedomykała mi sie szyba do połowy i mechanik stwierdził że silnik jest do remontu byłem w szoku że są takie powiazania

hueh jaka sciema DDDD szok ;']

co ty masz za mechanika ja pier....., ja mialem teraz wymiane glowicy .... czlowieku autko smiga jak marzenie nic nie faluje itd .... nie musialem nawet lap brudzic......

juz doszedl co to jeblo ponoc jakis zawor pod miska olejowa i caly silnik do wyjecia znowu ;] masakraa

to mechanik czy jakiś chłopina w gumiakach? gdzie ty to naprawiałeś...