Pożegnanie ze 126p :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No i stalo sie sprzedalem swojego ukochanego maluszka. Szkoda go ale trafil naprawde w dobre rece i bedzie mu dobrze. Wrzucam pare fotek ktorymi dokumentowalem na biezaco caly zywot mojego maluszka od kiedy go mialem
Na poczatek pierwsza fotka z maluszkiem i ostatnia:

Tak wyglądal maluszek jak dostal sie w moje rece. No procz tych kolpakow i lotki nad tylna szyba.

Pare mojuch ulubionych fotek:

A to juz jesdne z ostatnich fotek mojego maluszka:

No jeszcze zimowe foteczki W tym roku maluszek dostal na zime nowopomalowane kola w dwuch kolorkach:

No to by bylo na tyle

[ wiadomość edytowana przez: Lo3eK dnia 2006-02-18 19:44:16 ]

To co następnemu ściągamy membera szkoda

szkoda szkoda.

pozdro

sprzedales... to ile wziales w koncu? na alu sprzedales?
a teraz co? cienki?

P.S.no no miales go troche bo Ci nawet przez ten czas wlosy urosly
widze ze jedna fotka ze spotu... pamietasz te spoty? debica kontra reszta podkarpacia

[ wiadomość edytowana przez: boombel dnia 2006-02-18 19:44:51 ]

smutno że fajne malce ida gdzieś w świat, może i w dobre ręce trafi ale to już to nie to samo. Czyżby każdy z nas tak skończył??

Cytat:
2006-02-18 20:18:21, Try3ek pisze:
Czyżby każdy z nas tak skończył??

Ta choroba wciąż się rozprzetrzenia,coś jak virus,tyle,ze on nie we wszystkich wypadkach uśmierca to co dobre,czasem trafia tak,ze przynosci wiecej szczescia niz poprzedni nośnik tej choroby
Maluszek zadbany był( a czy będzie?) Takie życie...

goodbye my lover, goodbye my firend, You've been the one for me

a szkoda bo naprawde ladny egzemplaz...

trż ostatnio sprzedałem malucha a też był zadbany

Cytat:
2006-02-18 20:27:20, HEMIGTX pisze:
Ta choroba wciąż się rozprzetrzenia,coś jak virus,tyle,ze on nie we wszystkich wypadkach uśmierca to co dobre,czasem trafia tak,ze przynosci wiecej szczescia niz poprzedni nośnik tej choroby Maluszek zadbany był( a czy będzie?) Takie życie...

u mnie poskutkowało to powrotem do korzeni i zakupem kanta więc wida, że nie wszystkie przypadki są beznadziejne

Loczek, a czym tera bedziesz jeździł?

Można wiedziec ile dostałeś ?

Cytat:
Loczek, a czym tera bedziesz jeździł?

Narazie bede chodzil piechota Mamu w domu jeszcze jedno auto wiec bede nim jezdzil Naraz nic nie planuje kupowac bo mam troche inne plany ale napwno kiedys wroce do maluszka Bo zostawilem sobie aluski

Cytat:
Można wiedziec ile dostałeś ?

Sprzedlalem za 1600 ale bez aluminiowych felg.

maluszek był i jest naprawde piękny!! troche go szkoda chodz widze ze właścicielem został mój sąsiad :p bede na niego spoglądał czesto ja sie ciesze ze mogłem przyłozyć ręke do tego malucha i przest przodem siedzi nizej

Cytat:
2006-02-19 13:56:39, BareK126 pisze:
maluszek był i jest naprawde piękny!! troche go szkoda chodz widze ze właścicielem został mój sąsiad :p bede na niego spoglądał czesto ja sie ciesze ze mogłem przyłozyć ręke do tego malucha i przest przodem siedzi nizej

No fakt maluszek poszedl do goscia co mieszka parde domow dalej od Bartka. Miej go na oku No a resor Jest zrobiony w nim fachowo

Ty byłes chyba swego czasu na spotkaniu terytorium na takim parkingu koło huty ...
Byłem wtedy przejazdem i widziłem ze auto zadbane.
kolejny maluchowiec zrezygnował z BOBA

Cytat:
2006-02-19 01:47:57, rosck pisze:
trż ostatnio sprzedałem malucha a też był zadbany

Widuję go w weekendy pod akademikami polibudy na Św. Rocha. Póki co ma się dobrze .