| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
croma1 (S) Gas Tuner FORD FOCUS C-MAX, SA ... jastrzębie zdrój | 2005-12-22 22:04:42 Witam.
ile autko ma przebiegu? |
JaroZavoli łuków | 2005-12-28 07:05:56 Moja rada : Gdzie taka badziewna instalka do takej pojemności-załóż wtrysk u dobrych gazowników.Mój 2,8 quattro pali 17 l gazidła w mieście. |
Marcin_burza 3city | 2006-01-02 10:41:01 Założyli mi juz wiekszy reduktor (MAJORA) i od razu widzę inną charakterystykę pracy silnika. jeszcze nie przejechałem tylu kilometrów coby sprawdzic jak pali, ale wide ze auto mam moc a nie ze przay 2500-3000 tracił parę.
Co do miksera to nie mieli wiekszego jak 32 mm (rura dolotowa to 70 mm) i wybili mi srodkowy pierscień (ten z dziurkami) i mam teraz zwęzenie do 47 mm i wlot gazu poprzez zwykłą rurkę. nie wiem czy to ma znaczenie te dziurki czy szczelinki. Ale wyszła inna niekopojąca sprawa. jak włącze silnik to musze go przegazowac (bedąc na gazie) bo mi gasnie. bedąc na luzie (P - bo mam automat) jakos chodzi, ale jak włącze jakikolwiek bieg i silnik poczuje jakis opór to obroty spadają do minimalnych i silnik gasnie. domyslam sie ze to teraz wariuje sąda lambda. AAA jak silnik juz sie nagrzeje to nie ma takiego problemu |