[ot] - potrzeba porada starych wyjadaczy forumowych

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No wiec Panowie sprawa sie dotyczy bardzo Wam znanemu forum

http://fiat126p.pl

Jestem tam nawet dluzej niz u Was na kochanym FF.....moglbym tamto forum osikac...jest tam wrecz lipnie....a tu jest konkretna kulturka i fachowosc. Sek w tym ze jest grupa ludzi ktorej zalezy na naprawniu tamtego forum. Najwiekszym problem sa "cwaniaczki" podszczekiwacze. Badalem sytuacje wyrywkowo od jakiegos czasu i wiecznie jest problem z "odwaznymi" 16stanstolatkami - czytaliscie juz nieraz ciekawe posty tu w Hyde Parku...ostatnio rozgorzala awantura o slusznosc jazdy bez prawojazdy...

Zatem wasze porady - co tam zrobic zeby cos uratowac?

Banowac? - bo taki jest plan co do paru najbardziej wybitnych.
Doradzcie cosik......

banowac debili typu kuki ze swoja puma i bedzie spokuj

P.S. nie to zebym sie za wyjadacza forumowego uwazal..

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2005-12-29 22:10:35 ]

Pat wiesz, ze ja zaczynałem od tamtego forum własnie, i darze je sentymentem.Bylem tam moderatorem... ale wtedy nie bylo nic do roboty, bo kultura była w 100%. teraz banuj bo zrobi sie syf.

No znam ten ból pat bo ja co prawda zaczynałem od mailingu na yahoo ale na tamtym forum tez byłem dość długo. Znam z niego kilku spoko, fajnych ludzi (np Brodziu) ale odszedłem jak słyszałem o kilku aferach na "zlotach" (sarna, dach itp) no i jak moderatorem został Cucz.

PS: Banuj ile się da bo jak czytałem tego maila o jezdzeniu bez prawka to sie we mnie gotowało (jak koles mówi że na benzyne kase daje to moze bez prawka jeżdzić).

dzieki!!

Ja w sumie tez od tamtego forum zaczynalem ale zaczelo sie psuc.. no i teraz jest slabo bardzo. zadko tam zagladam. moze cos uratujesz... powodzenia

nie on sam lekka pomoc sie przyda

Chciałem dodać, że też nie jestem pełnoletni nie mam prawa jazdy jak wiek na to wskazuje, ale jeździć "umiem", nie szczyce ani nie chwale się tym a jeździć po droga publicznych zamiaru nie mam to tyle

u nas to by tylko jeden ban wystarczyl

Cytat:
2005-12-29 23:18:36, bizer_trikolor pisze:
u nas to by tylko jeden ban wystarczyl

hi hi hi

najlepsze jest to ze kazda proba zmiany i interewncji to momentalne obrzucenie blotem. za to ze tu zrobilem poscika - tez sie niepodoba. Ale pierwsze bany poszly do admina - ciekawe czy to cos zmieni.

ooo pan moderator przyszedl sie tu wyplakac? sam sie zastanow co piszesz. bany na tamtym forum zaczalbym od CIEBIE. sam zaczales robic burdel w temacie o jezdzie bez prawka, a pozniej ten genialny post o adi'm i jego "sforze". czlowieku dorosnij bo widze ze ten Twoj superekstraodpicowany swap uderzyl Ci na mozg jesli Ci nie odpowiada tamto forum to po prostu z niego odejdz i zaloz sobie wlasne z wlasnymi zasadami. za kazdy post niezgodny z Twoja aktualna zachcianka bedziesz dawal bana. proste. iq.pl poki co jest forum publicznym i takim pozostanie.

no comment

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2005-12-30 00:48:22 ]

z takimi tekstami to chyba nie na tym forum co??
jak masz jakiś zal do pata to tam sie kłóc a nir tu- na porządnym forum bez przeklenstw

tam tez tak bedzie...niebawem.

Cytat:
2005-12-30 00:50:50, bizer_trikolor pisze:
z takimi tekstami to chyba nie na tym forum co?? jak masz jakiś zal do pata to tam sie kłóc a nir tu

? tekstami? pat sam zalozyl tu watek (chyba po to zeby pod nim pojawila sie lista postow typu "banuj" "banuj" itd...) to sie dopisalem, tu przynajmniej post nie zniknal 5 sek po napisaniu go

Heh no dziwnym trafem ginely posty....ciekawe jak z ankieta bedzie...czy bedzie fair czy ktos zamoczy paluchy...

Cytat:
2005-12-30 01:28:31, dziqus pisze:
? tekstami? pat sam zalozyl tu watek (chyba po to zeby pod nim pojawila sie lista postow typu "banuj" "banuj" itd...) to sie dopisalem, tu przynajmniej post nie zniknal 5 sek po napisaniu go

Synku znasz osobe do ktorej szczekasz?

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2005-12-30 01:44:47 ]

odwazni przez neta. Stasiek a jak mnie wyrzuca stamtad to dalej bedziemy kolegami?

Narobiło się tam jak sraczki w majty