Jak pomalowac 125p??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam kolegów. Mam pytanie. Bedę malował dach na biało w moim 125p . Prosze was o rade. Jak będzie lepiej wyglądało Przednie słupki całe białe czy tylko do momentu gdzie jest połaczenie słupka z dachem Dodam, że DF jest czerwony Pozdrawiam

Ja bym walnal caly dach i wszystkie slupki na bialo,zeby tak jakos Polskimi barwami sie rzucal w oczy Wkoncu ojczysty kolor bialo czerwony

Nie no co za dużo to nie zdrowo. Jak bym all słupki na bialo machnął to by wyglądało jak by dach był z innego wstawiony... Bardziej sie chyle do opcji malowania do lączenia dachu ze słupkami. Dziękuje za rade każdy ma swój gust. Czekam na inne pomysły.

Z przodu dopiero bialy od laczenia slupkow z tylu slupki cale na bialo tak jest chyb aoptymalnie i efekt taki jak chcesz

Lapek

Dzięki Lepek!! Szukałem potwierdzenia moich przekonań!! Pozdrawiam

Chyba o coś takiego chodzi

Bialy dach staska

W prawdzie nie 125 ale dach też jasny

Oto moje padło Tyle, że ja mam dach kremowy a nie biały.

Bardzo przepraszam za swoja wypowiedz ale DF czerwony z bialym dachem bedzie wygladala jak sraczka podczas odpustu LUDZIE OPANUJCIE sie jak juz to inny kolor zamochodu a nie czerwony bo wedlug mnie to naprawde Kichowato to wyglada
PRZEPRASZAM jak kogos urazilem

ze 2 dni temu widzialem czerwonego kanta klasyka z bialym dachem i wcale nie wygladal zle, powiem wiecej, mnie sie spodobal

moze i masz racje ale ten na fotce co wkleil GR235I3K wyglada malo apetycznie

Jak malo apetycznie mi sie i jeden i drugi podoba mimo ze nie do konca klasyki Czerwony jest ladny i tyle Kwestia gustu

Lapek

Seru a ty myślisz od kogo podłapałem pomysł z białym dachem Jak byłes w Turawie przyuważyłem twoje cudo :] A co do tego czy wygląda odpustowo... każdy ma swój gust, jeżeli komuś sie to nie podoba... wporządku on tym jeździc nie będzie. Każdy robi gablote według własnego pomysłu. Proste. Pozdrawiam

to po co w takim ukladzie pytasz sie innych ludzi o porade?

takie pieprzenie na antenie.

Chciałem zobaczy wasze opinie i tyle. To, że CHRYS66 widzi to jako malowanie odpustowe... okej spoko, nie mam mu tego za złe. Każdy ma swój gust.

ale chrys ma racje.mnie sie tez nie podoba.czerwony to powinien byc caly.jak chcesz z bialym dachem, to bardziej jakis ciemny bordo

no bordowa perla z dachem w bialym kolorku to juz miodzio a jeszcze chyba jak byla biala prela to juz orgazm

ja mowilem o klasyku, do mra srednio mi to delikatnie mowiac pasuje... ale kazdy robi wg wlasnego uznania