[K] Klasykowe gadżeciki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię poniższe elementy:
- Białe pasy bezpieczeństwa (najlepiej same bez pałączka)
- Najstarszą wykładzinę deski rozdzielczej, wraz z plasticzkiem i przyciskiem i pompką

- Przednia uszczelka z klinem ozdobnym

- Beżowe boczki drzwi z chromowanym listkiem

I to na razie tyle...

[ wiadomość edytowana przez: moch dnia 2005-08-29 15:53:51 ]

mam biale pasy gdzies w garazu , tylko musze ich poszukac, al najp[rawdopodobniej wyjezdzam na tydzien, wiec zrobie to jak wroce jezeli dalej bedzie ci zalezalo

Zależy mi, chętnie zaczekam. Jeśli jedziesz na wypoczynek to miłego zyczę. Odezwe się na GG.

pomyslec ze owego czasu jeszcze w czerwcu moglem na szrocie za darmoche wyrwac 3 takie komplety... z mocowaniami itp...

Odświeżam. ( Deska rozdzielcza nieaktualna, już nabyłem ).

ale ja chetnie kupie

klin od łady - chromowy, nowy kosztuje w toruniu ok 10-12 zł. Chcesz mogę dla Ciebie kupić i przesłać Ci pocztą (ok 4-5zł).
Jeżeli jesteś zainteresowany to wal na priv.

Czeczun, klin od Łady jest inny (grubszy) niż ten od Malucha. Niestety

Zgodze się z tym ze jest szerszy ale... no właśnie Mam kawałek ok 5 cm i na odcinku prostym pasuje i leży idealnie Teraz tylko pytanie jakby to się ułożyło na łukach

[ wiadomość edytowana przez: GR235I3K dnia 2006-01-04 16:37:01 ]

20pln z wysyłka czy nawet troszkę mnie, czy więcej, nie jest to coś strasznego za fabrycznie nowy klin, także też jestem ciekaw jak to się układa na łukach

Czeczun drogo macie w tym Toruniu Klin Lada/fiat ma 10mm a malcowy 8 szerokosci

a jak jest z tymi zagieciami? bo do drugiego malca zbieram stuffik i ciezko mi znalezc tak dobre orryginlane uszczlki jak mam w swapie.

kupilem dzisiaj kliny z lady, jak narazie nie wyglada to za wesolo ale mysle ze jak wyjme szybe to uda sie je wcisnac