MotoNews.pl

[k] uszczelki z klinem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie, do maluszka

huh sa takowe. bylem keidy s po nie w krakowie. jesli dave niewezmie to sa twoje.

powiedz ile chcesz ze nie

na razie zostawmy finanse na boku. z tego co wiem jesli nawet dave wezmie to zostanie tylna bo on juz ma.

dobra to czekam na wiadomosc od ciebie

mówta ile dajta bo mam takie tylko nie wiem czy sie opłaca z malucha wyjmować

ceny sa na prawde rooooooozne. powiem tak - keidys do lodzi po te od Mad Doga zap........ 85 zl bilet, plus 30 zl za uszczelki....wyslzo ponad setke......drugi raz po te co mam w garazu na zapas jechalem - 50 zl plu jaies tam pierdolki plus bilte do kraka.....i zas praiwe 100 zl ( bo to z kobita poszlo sie na rynek itp......) ostatnio dorwałem idealki na szrocie z calym wnetrzem - z wsyztskim co ma wartosciowe malec 77 - za 100 zl......wiec....

ja sprzedalem 3,5 metra oryginalnego klinu do kanta za 60 zeta + wysylka...

dam 50 za obie uszczelki...
tylko musza byc w stanie nadajacym sie do uzycia....

No ja miałem dla Ciebie, ale były one w takim średnim stanie, zresztą chyba widziałeś na fotkach. Ja np. swoje kupiłem za 10zł/1szt. (na raty, jedną znalazłem w bagażniku seata razem z szybą - opłaca się zaglądać do innych aut , a drugą z maluszka innego dnia wymontowałem) obie w stanie dobrym, za 20zł...
No ale na sprzedaż to zostały mi 2szt. tylne, w stanie szczerze takim sobie... :/

no wiem wlasnie.....
myslalem tez zeby kupic same gumy a kliny zaadoptowac np z kanta
w kazdym razie czekam na propozycje...

pteroczku a powiedz mi po co ci to i tak wystarczajaca sie lansujesz ta swoja czarna padaka

jak to mowia, lansu nigdy za wiele...
pozatym jesli chodzi o wyglad zewnetrzny to zostaly mi do zrobienia te uszczelki, zamek tylnej klapy i ewentualnie znaczek licencja fat
i bedzie gotowy!

sie rozumie znaczek i zameczek

no to stwierdzam ze opłaci sie je wyjąc więc zrobie kilka zdjęc któregos dnia

odswiezam bo potrzebuje klinow albo calych uszczelek z klinem

up

jeżeli chcesz mogę Ci załatwić nowy klin za ok 10 - 12 zł sztuka + przesyłka jakieś 4 - 5 zł.
Jedna sztuka spokojnie starczy na szybę od DF'a, czyli do 126p też powinno pasować. Uszczelki są orginalnie od Łady.
Jest jeszcze takie wyjście, że rozejrzysz się u siebie za sklepem z częściami do Łady - może tam dostaniesz taki klin.

wszystko pieknie ale te od lady/dfa sa o 3 mm szersze od maluchowskich... i tu jest caly zonk..

nie wiedziałem, sorry... Myślałem, że są takie same =)