Czarne alu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
podejda te alumy bo troche duze to ET i nie wiem czy nie bedzie tarlo. Ma ktos cos takiego zalozonego?

alu

jezeli zalozysz do tego dystanse to nie powinno chyba byc problemu....

Powinno byc ok,trzec nigdzie nie bedzie chyba

Pownno wejść bez dystansów.

Tylko jeszcze opony sa 205/50 troche wyzsze, bo wolalbym bez dystansow. Jak myslicie jak te laczki beda wygladaly na essim?
Nie sa lepsze srebrne?

[ wiadomość edytowana przez: raden dnia 2006-01-06 17:16:22 ]

ja mialem takie u siebie... troszke bylo ciezko dla silnika... i zmienilem z przodu na 195. A z tylu jeszcze mam 205, bo ladnie wygladają takie szerokie:]

ja mam na alu 205tki (foto w profilu), wyglądają ok...ale aż się proszą o glebę

a kolorystycznie jak to wyjdzie , widzial ktos czarne alu na np. granatowym essim?

Cytat:
2006-01-06 17:14:49, raden pisze:
Tylko jeszcze opony sa 205/50 troche wyzsze, bo wolalbym bez dystansow. Jak myslicie jak te laczki beda wygladaly na essim? Nie sa lepsze srebrne? [ wiadomość edytowana przez: raden dnia 2006-01-06 17:16:22 ]

Mnie się to wogóle do kupy nie podoba

czy wg was te ladniej beda sie prezentowac?

Oj tak

to sie ciekawie prezentuje...tylko nie napisal jaki otwor

[ wiadomość edytowana przez: pytlar dnia 2006-01-06 18:29:31 ]

a te takie uniwesalnie ładne

Niepolecam mysle wrecz jestem przekonany ze niewejda mam essiego z 92 i czasami handluje i opokami i felgami kiedys przymierzalem 7 calowe z ET38 ma oponkach 195/50R15 i pocieralo o amorki a te beda jeszcze blizej amorkow jak zalozysz dystanse to na 90 % bedzie opona napierala o blotnik niewiem jak jest w nowszych es... ale chyba nic tam zbytnio nie zmioenilo sie.
MAX to 195/50r15 7cali ETok 32 ja mam osobiscie 6.5 i ET40 oponki 185/55R14 F1 troszkie male ale fajnie sie smiga na nich

Cytat:
2006-01-06 18:29:07, pytlar pisze:
to sie ciekawie prezentuje...tylko nie napisal jaki otwor [ wiadomość edytowana przez: pytlar dnia 2006-01-06 18:29:31 ]

podejda do essi bo pytalem. tez nad nimi mysle.

a te to juz wogole malina!! najpiekniejsze na allegro!! musisz je wziąć!! będą sie pięknie prezentowac!!

Cytat:
2006-01-06 18:45:10, pytlar pisze:
a te to juz wogole malina!! najpiekniejsze na allegro!! musisz je wziąć!! będą sie pięknie prezentowac!!

jak kupisz załozysz to napisz jak pasuja czy nie przycieraja jesli ktos ci mowil ze wejda moze na MKVII to i wejda aczkolwiek nie jestem pewien ale bede bogatszy o kolejna "INFORMACJE" a jak pisalem czasami i ja mam cos na sprzedanie wiec bede wiedzial czy komus moge takie cos polecic

Cytat:
2006-01-06 18:45:10, pytlar pisze:

Te pierwsze które podałeś Pytlar fajne są

Organo, mało prawdopodobne wydaje mi się co piszesz.
Z ostatnich doświadczeń (dzięki Slawasowi) w mkV wchdzi bez problemu 15" z oponą od Mondeo (!) o ET 49 przy zawiasie -60/-60. To ekstremum. Innemu koledze wchodzą takie felgi z oponą essikową bez gleby też normalnie. Innych bardziej lub mniej ekstremalnych przykładów jest masa. Te felgi powinny wejść bez roblemu!

Cytat:
2006-01-06 18:48:45, organo pisze:
jak kupisz załozysz to napisz jak pasuja czy nie przycieraja jesli ktos ci mowil ze wejda moze na MKVII to i wejda aczkolwiek nie jestem pewien ale bede bogatszy o kolejna "INFORMACJE" a jak pisalem czasami i ja mam cos na sprzedanie wiec bede wiedzial czy komus moge takie cos polecic

nie wiem ktore zaloze ale napisze