Soczewki pleaseee

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Konia z rzędem jeśli Wielki Ktoś doradzi gdzie mam szukać dobrych soczewek z ringami lub bez. Nie chcę kupić łajna).
Podobno dobre były na allegro ale jakiś ktosik był szybszy ode mnia ( a niech mu długo świecą ) tyle że ja ciągle szukam.

gielda gliwice

soczewki hella

co do konia to adres podam na priv

suuper
ile taaakie chodzą ?
mam nadzieję że uda mi się podjechać w przyszłym tygodniu.
ps: kurde jak się cieszę

Katanos uwazaj tylko na lampy z angielskij wersji !!! Gdzies na forum byly walkowane oznaczenia, znajdz i bedziesz wiedzial jak rozpoznac.

pzdr
krzysiek

p.s
Zycze Ci szczescia, moze w komplecie znajdziesz sybciej ja jednej szukalem ponad 1,5 miesiaca !!!!!!!!!

"uwazaj tylko na lampy z angielskij wersji "

rozumiem że angialskie mają inne parametry?
cy chodzi tu o podawane napięcie?
poszukam na forum
dzięki ale znalezienie to dopieropoczątek, potem czeka mnie dłubanie w lampach

"uwazaj tylko na lampy z angielskij wersji "

rozumiem że angialskie mają inne parametry?
cy chodzi tu o podawane napięcie?
poszukam na forum
dzięki ale znalezienie to dopieropoczątek, potem czeka mnie dłubanie w lampach

Cytat:
2006-01-08 14:26:14, katanos pisze:
: kurde jak się cieszę

Będziesz się cieszył jak ci sie uda dostać soczewki za 500zł
Ale bardzo wątpliwe

jak znajdę soczewki i obliczę ze cały badziew (nie licząc roboty i nieprzespanych nocy) wyjdzie mnie więcej jak 6 stów to chyba własnoręcznie urodzę te lampy i to w miejscu w którym akurat będę stał. A taki interes to już psu w dupę

Cytat:
2006-01-08 22:24:45, katanos pisze:
rozumiem że angialskie mają inne parametry? cy chodzi tu o podawane napięcie?

nie chodzi o napiecie. swiatla mijania w europie sa asymetryczne, czyli prawa strona jest oswietlana dalej i mocniej. w anglii tez, ale odwrotnie, bo jezdza lewa strona...

czy nie jest problemem, ze zapewne chodzi o soczewki do senatora?

Tak, do Senia. Znalazłem ,chyba we francji, Senatora na soczewkach ale te lampy były wykonane przez jakąś specjalistyczną firmę więc iefekt był świetny . U nas raczej takiej firmy nie znajdę poza domowymi warsztatami które ewnetualnie mogą się podjąć czegoś takiego. Dlatego będę robił sam . Ciekawew jak mi to wyjdzie