Czujnik temperatury by ASO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czesc.
wlasnie szukam czujnika temp.
dzwonilem do ASO na Kamiennej we Wrocku i ....
kur...a koles na to:
czujnik pokazujacy wskazania na desce - jest
czujnik zalaczajacy wentylator - jest

no to mysle super - zaraz wymiana w/w+termostat+plyn

tylko, ze cena mnie zbil. nie pamietam co ile kosztowalo, ale:
105 PLN
83 PLN

znacie sklep we Wrocku ( poza InterCars ), ktory moze miec od reki cos takiego ( 1,8 16V 105KM bez klimy )
Pilne
dzieki z gory

trochę nie na temat, za co sorry..., ale z tego co ostatnio przeglądam to INTERCARS ma ceny z kosmosu,odstraszające!

Jeżeli do 16.6 16V '97 z plastikowym kolektorem jest taki sam czujnik, to mam takowy spawny - używany ex. mój. Mam problemy z ssaniem i stawiano na ten czujnik, więc zakupiłem nowy, zmieniłem i nic się nie zminiło. Tak więc czujnik miałem OK i teraz mam dwa sprawne czujniki.
Mowa o czujniku podający sygnał do kompa, nr z czujnika: F5AF-12A648-AA-7E01C
Jeżeli byłbyś zainteresowany daj znać na priv.

Cytat:
2006-01-06 11:57:49, maver_79 pisze:
czesc. wlasnie szukam czujnika temp. dzwonilem do ASO na Kamiennej we Wrocku i .... kur...a koles na to: czujnik pokazujacy wskazania na desce - jest czujnik zalaczajacy wentylator - jest no to mysle super - zaraz wymiana w/w+termostat+plyn tylko, ze cena mnie zbil. nie pamietam co ile kosztowalo, ale: 105 PLN 83 PLN znacie sklep we Wrocku ( poza InterCars ), ktory moze miec od reki cos takiego ( 1,8 16V 105KM bez klimy ) Pilne dzieki z gory

nie napisałeś który tak naprawdę potrzebujesz
podający sygnał na deskę?
podajęcy sygnał do kompa?
załączający wentylator?

Cytat:
2006-01-06 12:06:37, matre22 pisze:
trochę nie na temat, za co sorry..., ale z tego co ostatnio przeglądam to INTERCARS ma ceny z kosmosu,odstraszające!

InterCars obdzwonilem juz - nie maja u mnie we wrocku, a jak pisalem sprawa dla mnie pilna ( tak jako ciekawostka Klik - sa zamienniki ).
Kielek - dzieki za chec pomocy, ale ja to musze dzis wymienic
slawas1 - no to teraz ku...a mnie zakreciles. potzrbuje zalaczajacy i na deske. o tym do kompa nic nie wiedzialem.