Oddzielne włączanie przeciwmgielnych

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kiedyś, ktoś opisał jak to zrobić. Pomęczyłem wyszukiwarkę i niestety nic nie znalazłem.

Proste !!!!

Mam to przerobione
rozbierasz wskażniki żeby mieć oba przełączniki na wierzchu mierzysz na którym pinie jest +12V tylnich przeciwmgielnych po przełączeniu przednich !! jak go znajdziesz to przecinasz kabelek i kawałkiem ok 20-30 cm łączysz zasilanie przednich z pinem zasilania tylnych !!! I MASZ OBA OSOBNO !!!.

Raffsa

witam. Powdzcie jak wyciąga się wyłącznik przeciwmgłowych. Szukałem w archiwum ale nic nie udało mi się znaleść . ewentualnie proszę o namiary na temat w archiwum. Z góry dziękuję i pozdrawiam

A co chcesz wyciągnąć? Sam przycisk, czy też całość?

mozesz wymontowac na dwa sposoby..podwazajac dwoma srubokretami od zewnatrz..spora szansa ze ulamiesz zatrzask..albo odkrecajac caly panel z przycikami i wtedy wyjmujac kulturalnie..ale troche roboty jest..a sam element ruchomy czyli to co wciskasz to wyjmujesz zwyczajnie podwazajac jakims malym srubokrecikiem

Cytat:
m

Wielkie dzięki za te wskazówki. Jak tylko zrobi się trochę cieplej to zaraz wezmę się za tą przeróbkę. A przy okazji czy może ktoś zna łatwy sposób przepchania przewodu elektrycznego z kabiny do przedziału silnikowego. Z góry dziękuje i pozdrawiam . Alojzek

jest wlasciwie jeden sposob...zlokalizuj otwor w karoserii w nogach kierowcy po lewej stronie..gdzie przechodzi cala wiazka kabli pod maske..po prostu schyl sie i nad pedalami zobaczysz wiazke..idz jak ariadna i trafisz na ten otwor..a jak przepchac..no coz..na sile ale da sie