| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
DruteX OMEGA 2.5 V6 Caravan Tarnów, Kraków, NYC | 2006-01-08 16:47:44 Ojciec kupił preparat amerykańskiej firmy STP, buteleczka 250 ml. wystarcza na 50-60 litrów paliwa. Wlewa się do baku i może byc do wszystkich rodzajów benzyn. Stoi to u mnie na biurku i zastanawiam się czy tego użyc.
Mam pytanie, czy ktoś z Was stosował to przy Omesi?? Mam 2.5 V6 silniczek i nie wiem czy moge to dolac do enzyny i czy faktycznie cos takie wynalazki daja..... Pozdrawiam @ll P.s. Kiedy będzie nastepny zlocik, bo na ten juz bym sie wybral...Omesia pieknie chodzi a grzeje jak glupia w przeciwienstwie do autka kolegi ktory pisal na forum ze od wewnatrz musi skrobac szybe...wspolczuje...moze faktycznie jakis grzejnik elekrtyczny zamontowac albo bytle z gazem... to oczywiscie zart...łącze się w bólu... |
Bull_Terrier Omega B Szczecin | 2006-01-08 19:02:54 polecam to, mialem problem z dosc malo plynna praca silnika na benzynie, dolalem wlasnie tego specyfiku, przegonilem samochod jakies dobre 100 km nie zalujac mu "gazu" i jak reka odjal. |
DruteX OMEGA 2.5 V6 Caravan Tarnów, Kraków, NYC | 2006-01-08 19:29:12 Czyli zalewamy bak do pelna i wlewamy STP, zrobie to za 2 dni po wyplacie
Jesli ktos ma jeszcze jakies ciekawe spostrzezenia to zapraszam na forum ;] |
draakhul LOB SYMPATYK A CARAVAN Białystok | 2006-01-08 21:30:51 Używałem, trochę jakby pomogło. Rezultat: płynniejsza praca silnika przy najniższych obrotach. |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2006-01-08 22:14:42 radze wlać tego ustrojstwa ale nie koniecznie stp może być orlen . dwa pojemniczki na 30 litrów bp .wtedy efekt bedzie
orlen tańszy o 30 procent a to stp i tak konfekcjonowane w polsce |