[wszystkie] uniballe - gdzie i za ile?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie, kto wie gdzie robia i humanitarnie sie cenia?

Bart ma jakieś źródło koło Katowic , jak się zaloguje to może coś powie na ten temat , a jak nie , to przywal do niego na priva
Pozdro. Piotrek.

a wiesz cos odnosnie cen, dostepnosci, itd?

Pogadaj z Walezym, ale jezeli dobrze pamietam to ok 100 PLN.

Nie , nic nie wiem... Bart mi tylko mówił , że jakaś firma robi tuleje metalowo-gumowe z tym , że tą gumę zastępuje jakiś polipropylem , lub jakieś inne g***o , przyjdzie to się wypowie...
Tylo za cholerę sobie nie mogę przypomnieć , czy mówił że drogo było czy jak.... nie wiem , nie chcę nic ściemniać , przyjdzie Kudłaty to Ci odpowie...
Pozdro. P.

czyli nie piszesz o uniballu tylko pewnie o sajlentbloku ktory zamiast gumy ma poliuretan? cos w stylu http://www.powerflex.co.uk

No tak... chodzi mi chyba o poliuretan...ciągle mi się mylą.... więc chyba nie będzie infa o uniballach ... ale zobaczymy , może ktoś się znajdzie , kto będzie coś wiedział
Pozdro. P.

Zoltar z co konkretnie chcesz zamienic na uniball?

napiszcie cos więcej o unibalach bo nie wiem czym się to je , zielony w tym temacie jestem

tak wyglondajom uniballe.

Zoltar zobacz tutaj

W Krakowie Unibale mozna kupic na ulicy Gromadzkiej. Kupowalismy u nich niedawno z kolega unibale do zawieszenia w peugeocie 205. Ceny: za cos takiego jak na zdjeciu ok 35zl (otwor wew. 14mm) a za taki z gwintem (koncówka drążka) ok 100zl.
Mysle ze wiekszość dużych firm handlujących łożyskami, bedzie miala możliwośc ściagnięcia czegoś takiego. A katalogi można znaleść na sieci.

[ wiadomość edytowana przez: Amper dnia 2006-01-13 19:51:47 ]

Ja ostatnio robilem drazek panharda na unibolach,koles placil za sztuke ok 25 zl ,przez leb przechodzila sruba M12 ,a czesc gwintowana M14.

z takimi patentami trzeba uważać.
Na pewno nie zalożył bym unibola za 35 zeta do swojego samochodu (chyba że gdzies na lewarek do biegów).
To co kupicie za jakies grosze to są lozyska ślizgowe z kraśnika do zawieszenia sie nie nadają. no: .
Chyba że zakladamy to po to żeby ładniej brzmiały opowiesci przy piwku.

albo posługujemy sie katalogiem i wszystkimi specyfikacjami to dobierzesz produkt taki jaki potrzebujesz i nadajacy sie do tego celu
To tak jak z klatka jak ja zrobisz z rur instalacyjnych to nie bedzie to jak z konstrukcyjnych al;e nie znaczy ze konstrukcyjne to musza kosztowac jak zloto