Poszukujemy zdjęć ze zlotu wiosennego oraz z modlitw

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukamy zdjęc z wiosennego zlotu .
Dośc wazne bo brakuje własnie tej fotogalerii.
Dodatkowo szukamy zdjec z Lasu
Z góry thx

A dokładnie to z kttórego szukasz wiosseny to znaczy ???
Ja posiadam tam na centrum co był co był marek viperem
Z modlitw tez cos tam posiadam zaraz wysle

jesli chodzi o zlot na obwodnicy to ja mam kilka zdjec z wiosny .... zreszta mam duzo zdjęć o ktorych nikt nigdy nic nie wiedział a jesli chodzi o wyslanie ich to beda problemy bo troche tego a jesli mam nagrac na plytke to stwierdzam ze tez chcialem kilka razy o zdjecia ze zlotów i nic takiego nigdy nie otrzymalem
pozdro

Cytat:
2006-01-09 15:26:43, grzechotnik pisze:
jesli chodzi o zlot na obwodnicy to ja mam kilka zdjec z wiosny .... zreszta mam duzo zdjęć o ktorych nikt nigdy nic nie wiedział a jesli chodzi o wyslanie ich to beda problemy bo troche tego a jesli mam nagrac na plytke to stwierdzam ze tez chcialem kilka razy o zdjecia ze zlotów i nic takiego nigdy nie otrzymalem pozdro

grzesiotnik jak chcesz to ja mam
spotaknia:
26.12.2004
1 kulig

zloty:
zimowy zlot 2005 (WOSP13)
1 street na obwodnicy

klipy:
steet 5.06.2005
podsumowanie 2004 roczku
3 wiosenny zlot
24.10.2004 (zlot z viperem na centrum)
filmik jak to kopnik wzial na maske draca
28.08.2005 ostatni stereet
"prawie jak ktsw"
steet w Rzeszowie
2 wiosenny zlot
Zlot Rzeszow-08.02.2004

taz klipy by sie przydały..

a chodzi o zlot z premiera mojego malca 900 i wogole ten na loku

a to kiedys mialem
nistety tamten komp sie zjaral
czu jak cos to wal na gg to zobaczymy co by sie dalo zrobic 5147348 - gg

Ja tez mialem jakies zdjecia i filmiki z lasu, ale to Ci chyba czuczu wysylalem te filmiki z Toba z tego co pamietam, a zdjec poszukam jak mam gdzies na plytce bo dysk sie spalil, to wysle

Lasu mam cała mase.i lezy na dysku najbardziej chodzi o zlot wiosenny ten zloku.

Cytat:
2006-01-09 18:00:59, CZUCZU pisze:
Lasu mam cała mase.i lezy na dysku najbardziej chodzi o zlot wiosenny ten zloku.

Ja mam całą płyte DVD klipów zooma, to chyba bedą wszystkie filmy z ostatnich 4 lat:] jak cos to moge to porzyczyć