Przystojniaczek z Krakowa... rejestracja KRA...........

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przekazuje pozdrowienia przystojniaczkowi z srebrnego espero z lepą KRA****, obtitanego 10.01.2006. ok. 19 na rondzie pod Makro, od satynowo beżowego Lanosa z babom za kółkiem

Pozdrowienia śle Koleżanka Karolina z forum lanosa

ja tylko przekazuje
POZDRO

ponieważ do widziany widziana nie zagląda ów człek, wrzucam tutaj

Koleżanka mnie męczy żebym znalazł kierownika

pozdro

[ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2006-01-13 19:01:25 ]

Jeśli widziałeś Klubowicza pod Makro to zapewne i na 100% był to Mihty, to Jego rejony i w sumie początek numeru rejestracyjnego się zgadza.

Cytat:
2006-01-13 15:10:13, Kiniusia pisze:
Jeśli widziałeś Klubowicza pod Makro to zapewne i na 100% był to Mihty, to Jego rejony i w sumie początek numeru rejestracyjnego się zgadza.

to moze go ubudzimy zeby się sam przyznał???

Mihty nie śpij...

... Seks wisi w powietrzu

Cytat:
2006-01-13 20:18:30, Zoltar pisze:
Mihty nie śpij... ... Seks wisi w powietrzu

A Ty myślisz, że gdzie on teraz jest ?

własnie koleżanka też sie coś nie odzywa

Kurna jutro jade na miasto - może też mi się poszczęści

Cytat:
2006-01-13 21:30:03, Lucyferus pisze:
Kurna jutro jade na miasto - może też mi się poszczęści

musiałbyś do Kraka wpaść

A Poznań co gorszy ?? No fakt - może tu jakaś babcia mnie w kaszlu wyrwie Jakby mnie szukała na forum jakaś to mnie tu nie było

Pozdrawiam

P.S.

Jak dotąd marynarz miał laski w każdym porcie a od dziś posiadacz Esperaka ma mieć lachony w każdym mieście ?? KRAKÓW - JADE !!!!!!

Cytat:
2006-01-13 23:02:13, Lucyferus pisze:
A Poznań co gorszy ?? No fakt - może tu jakaś babcia mnie w kaszlu wyrwie Jakby mnie szukała na forum jakaś to mnie tu nie było Pozdrawiam P.S. Jak dotąd marynarz miał laski w każdym porcie a od dziś posiadacz Esperaka ma mieć lachony w każdym mieście ?? KRAKÓW - JADE !!!!!!

jak byś odwiedzał katowice to dam ci namiar na fajne laski...a w zasadzie za płotem mam burdel to byś po prostu do mnie wpadł i poszlibyśmy tam.... po sąsiedzku chyba zniżkę dostanę

mowa o fajnych kobietach na śląsku...??
pozdrawiam Pana Lucyferusa...

Monia...