MotoNews.pl
4 Jak podłączyć instalację elektr. do haka w W211 (175090/0) - PT

Jak podłączyć instalację elektr. do haka w W211

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Zamontowałem hak do swojej 211 ale nie zabrałem sie jeszcze za elektrykę. Podobno nie robi sie tego tak jak w starszych modelach (wpinanie sie bezpośrednio w przewody). jak to zrobic?
pozdrawiam

A niby dlaczego się nie "wpina" Zaciekawiło mnie to.

podobno w tym aucie instalacja elektryczna to jakieś "kany" (nie wiem czy dobrze piszę). Nie wiem na czym polega ich działanie. Przy wpięciu sie bezpośrednio w przewody komputer wyświetla usterki. W poprzednim moim aucie -w210 trzeba było uzyć jakiegoś modułu. Chyba, że gość z alllegro chciał zarobić dodatkowo 200zł i dlatego mówił, że jest niezbędny.
pzdr

Cytat:
2007-02-13 15:12:20, chino33 pisze:
podobno w tym aucie instalacja elektryczna to jakieś "kany" (nie wiem czy dobrze piszę). Nie wiem na czym polega ich działanie. Przy wpięciu sie bezpośrednio w przewody komputer wyświetla usterki. W poprzednim moim aucie -w210 trzeba było uzyć jakiegoś modułu. Chyba, że gość z alllegro chciał zarobić dodatkowo 200zł i dlatego mówił, że jest niezbędny. pzdr

Ja nigdy o czymś podobnym nie słyszałem

w aucie masz szyne '' can" i pod nia podpinasz hak, sam tego nie zrobisz...albo wal do ASO albo do dobrego elektryka