Nietypowy tuning stylistyka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Polecam wszystkim Warszawiakom, jeśli chcą coś zrobić w swoim essim czego nie ma nikt inny.

Zakład wykonuje głownie indywidualne zlecenia.

Pozwolę sobie zareklamować

GLOBAL PLAST - - -LINK - - -

Patrząc na fotki to nie zdawał bym się na smak tych Panów

nie no jasne, ale ważne jest to że przychodzimy z własnym projektem i mamy to co chcemy...

stronka nie odzwierciedla tego co są w stanie zrobić, widziałem kiedys ich democary... było na co popatrzeć...

ten ich poldek najlepszy!!

Masz rację, fajnie jest móc zrealizować swój pomysł jak samemu się nie potrafi

Szkoda że tak daleko, bo sam bym miał coś niecoś...

Ale tak jak zobaczyłem to mi się samo na palce cisnęło

[ wiadomość edytowana przez: Wojo dnia 2006-01-03 11:04:12 ]

fakt faktem, to co na stronce powinno być the best a nie typu poldek, calibra...

gość przerabia wszystko co tylko mu w ręce wpadnie...

a co do poldka to współczucia się należą włascicielowi auta za gust

Podoba mi się montaż głośników wysokotonowych na drzwiach (lub czegoś co je przypomina) - to chyba w tym poldku jest - efekt na pewne jedyny w swoim rodzaju

Podoba mi się parę rzeczy, np. wlot powietrza w Vectrze do chłodnicy pow. doł. naprwdę na tej fotce ładnie się zgrywa

fajnie ze robi wszystko co sie chce tylko szkoda ze taka chał pokazana na stronce, ufam twojej opinii i tylko i wylacznie dla tego pisze pozytywnie bo inaczej bym goscia zjechal za WT

ceny tez nie najnizsze...

Tego się nie doczytałem... a wcześniej wydawało mi się że nie tak drogo

straaaaaaaaaaaaaaszna drożyzna ;/ ale w sumie ręczna robota, może warto dać tyle... tylko że to nadal jest zwykła spzachla i laminat więc w sumie kto wie....

Za te pieniadze to juz mozna kupic uzywany z WRCa
A tak nawiasem we Wrocku mozna zrobic tez co sie wymysli. Przychodzisz do goscia z projektem i on robi tak jak chcesz. I cena wcale nie zabija jak w przypadku tych panow. Ze juz nie wspomne o tym ze zdjecia nie zachecaja.

Jak na moj gust zadna rewelacja

A fotki aut odstraszaja...

a mi by sie w dzien sylwestra takie cos przydalo , zarobil bym kupe kasy na odsnierzaniu parkingow

Jakis czas temu widziałem zdjecia (nie jestem pewien czy na forum) Cosiego który dogorywa gdzies w Warszawie i z tego co pamietam miał z tyłu właśnie taki badziewny spojler. Ciekawe czy to goscie z tej firmy tak go okaleczyli.

ten wg. ciebie badziewny spojler jest oryginalnie taki sam w cosworthcie!! tak samo jak i to skrzydlo!! i wg. mnie jest rewelacyjny!! chcial bym taki!!

A to o tym nie wiedziałem. Nadal twierdzę, że jest badziewny, ale o gustach sie nie dyskutuje.

Jak cos to mam na sprzedaz za 300 skrzydlo ala cossi (wycieraczka pasuje) - biezcie bo to okazja 1300 zl zaoszczedzone !!!

Seba, wystaw to skrzydlo na allegro!! zaraz bedziesz mial pelno sępow jak mam wystawiony samochod, to ciagle sie mnie tylko pytają, czy nie sprzedal bym im samego skrzydla