| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Jarek83 Toyota Carina E 1.8 Łuków | 2005-10-17 12:38:51 Czesc!!!
Widze ze kolega tak jak ja nie moze sie zdecydowac(ja juz podjelem decyzje) i kupoje Hustler 100cm. na magnesie. Zastanawialem sie jeszcze nad Florida ale mi ja odradzili, co do Wilsona to nic ci nie doradze bo nic o tej antence nie wiem, szukalem na temat jej ile ona ma dB ale nic nie znalazlem. Jest drozsza od Hustlera to i moze wydajniejsza(ale roznie to bywa cena nie zawsze idze w parze z jakoscia) Jak bylem w sklepie to mi proponowal gosc jeszcze Presidenta "Georgia" oto link: http://president.com.pl/?s=oferta:anteny&ps=2&model=georgia Antenka jest nie duza a parametry jak widac na stronie. Osobiscie mysle ze jakas antena 100cm bedzie raczej lepiej chodzila niz ta o dlugosci 315 mm , i dlatego moj wybór pad na Hustlera - Jak sie myle to poprawcie mnie chetnie poczytam na temat tej antenki.
|
teodor24 Sierakowice | 2005-10-20 18:46:50 Witam.
Zakupiłem radyjko Unidena 520 i nową antenkę Wilson Little Wil antenka zamontowałem zestawik i jako tako odbieram ale tylko do ok 3km. antenę pojechałam zestroić do warsztatu. Goście próbowali ale powiedzieli że to jest jakaś niedobra antenka i że się jej nie da nastroić bo ma za małą korektę. Może moglibyście coś doradzić. Bo ja sądzę żę to znowu nie taka zła antena. A magnes sprawdzałem trzyma się przy 180km/h A i mam ją na środku klapy bagarznika w peugocie 406 może warto było by przestawić na dach. Czy to coś zmieni? |
Dzikers Brzeg | 2006-03-27 20:33:14 Czy ktos zna namiar do szpenia we Wroclawiu co stroi antenki? |
bartis Hyundai Accent Rybczewice | 2006-04-14 21:10:53 Witam. Zamierzam kupic sobie własnie Hustlerka i radio President Harry II ASC. Nie wiem czy dobrze wybieram?? Czy antenki nie zerwie mi podczas mijania z TIRem?? Do jakiej prędkości można jeździć spokojnie z taką antenką?? Bo to co pisza że 200km/h to chyba lekko przesadzone dane. Sorki jeśli OT
Pozdrawiam |
aprzem laguna Jędrzejów | 2006-04-14 23:13:51 na 100% nie zerwie spokoinie ja z moim hustlerkiem jechałem 1,8zl i sadze ze 2 paki tez wytrzyma -HUSTLERNr 1 |