MotoNews.pl

Tapicerka bagażnika E36

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Mam pytanie, czy tapicerka bagażnika z E36 coupe będzie pasowała do sedana, W szczególności chodzi mi o tapicerkę klapy bagażnika. Pozdrawiam.

Cytat:
2006-01-10 21:45:27, DF-E36 pisze:
Witam. Mam pytanie, czy tapicerka bagażnika z E36 coupe będzie pasowała do sedana, W szczególności chodzi mi o tapicerkę klapy bagażnika. Pozdrawiam.

a gdzie ty tam widziales tapicerke? tam jest tylko ten plastikowy schowek na narzedzia a na pionowej sciance plastikowa oslona w ktorej jest wytlocznie na reke zeby nie trzeba bylo brudzic rak przy zamykaniu klapy.

W coupe jest tam materiał. Widziałem nie raz że w sedanach jest sama blacha i tylko ten schowek na klucze, ale w coupe wszytsko to jest obite takim samym materialem jak całe wnętrze bagażnika.

Cytat:
2006-01-11 14:31:51, daz pisze:
W coupe jest tam materiał. Widziałem nie raz że w sedanach jest sama blacha i tylko ten schowek na klucze, ale w coupe wszytsko to jest obite takim samym materialem jak całe wnętrze bagażnika.

na realoem nie widze roznicy w budowie klapy bagaznika miedzy sedanem a coupe http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?model=BE51&mospid=47425&hg=41&fg=60

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BE51&mospid=47425&btnr=51_2043&hg=51&fg=65

jak mozesz to zrob fotke swojego bagaznika jestem ciekaw jak to wyglada

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2006-01-11 14:53:11 ]

Klapa bagażnika w coupe i sedanie jest inna. W coupe sa inne światła (dłuższe) a poaztym klapa jest inaczej wyprofilowana. Jak się patrzy od boku na coupe to klapa ma bardziej klinowaty kształt , a w sedanie jest prosta.

u mnie jest tapicerka

W mojej własnie tej tapicerki nie ma ale mam do kupienia z takiej samej wykładziny jak boczki i dno bagażnika tylko od coupe i nie wiem czy to jest tylko w coupe czy może młodsze roczniki sedana tez taką mają??

Cytat:
2006-01-11 21:51:13, DF-E36 pisze:
W mojej własnie tej tapicerki nie ma ale mam do kupienia z takiej samej wykładziny jak boczki i dno bagażnika tylko od coupe i nie wiem czy to jest tylko w coupe czy może młodsze roczniki sedana tez taką mają??

moja 94 nie ma, ciekawe jak jest w 96-97 ale podejzewam ze tez nie

Dziś zrobie zdjęcie klapy bagażnika, to będzie można porównać