Tłumik 125/polonez do zastavy 1100

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Jak sądzicie bedzie to fajnie buczeć czy to tylko koncówka wspawana i cena zwielokrotniona?

wyglada jak wupex z kanta, zwykly przelot z power rura na koncu plus 15 koni gwarantowane minus pewnie z 90 100 zeta,

buczeć to to napewno bedzie i to jeszcze jak szczególnie jeżeli to bedzie jedyny tłumik, Bart to pewnie nawet Wupexem nie jest tylko zwykłe rzemiosło z kawałkiem rynny

tylko jak to bedzie wygladalo koncowka wyjdzie bokiem pod katem, proponuje np kupic sport auspuff od michaela bez koncowki i dospawanie czegos ladnego zeby wychodzilo prosto

ja mam wupexa ale prawie identycznie wyglada jak go zalorzylem to nie bylo roznicy :/ dopiero jak zamiast srodkowego tlumika wspawalem strumienice to zaczelo fajnie mruczec. nie jest za glosno a jednak fajnie mruczy

strumienice ? jaką może coś wiecej nie znam sie na tym za bardzo

Cytat:
2006-01-28 13:11:07, rosck pisze:
strumienice ? jaką może coś wiecej nie znam sie na tym za bardzo

srumienica łuskowa,taka jak sie czesto montuje w nowszych autach zamiast katalizatorow

Image Hosted by ImageShack.us">
zdjęcie jest marne ,
jednak zamontowany wupex- lub jego podrubka z lekka wystawała.
dzwięk wydechu prawie identyczny .
tłumik wytrzymał dwa sezony i został pożarty przez rdze , nawet jego chromowana końcówka do niczego się nie nadawała .

proponuje sprawdzić sportowy odpowiednik fiata cc , lub inny wzorowany na motocyklowym .
chociaż gdyby ten od 125 był dobrej jakości ....

w 128 mam jak dobrze pamietam 1 tlumik z poloneza chyba 2 ze 125 standart, koncowka wlasnej produkcji czyli kawalek starej dwururki z kolektora wydechowego chyba z kadeta + 2 kawalki rury z kwasowki pochodzenie teleskop z junaka wychodzi na prosto mam jakas fote z poczatku budowy wydechu sama koncowke machne jak bede mial cyfruwke pow. 3500 tysiaca zaczyna calkiem przyjemnie gadac ladnie mruczy z lekkim basem ani za cicho ani zaglosno

heheh chyba gazem będzie tobie to buczeć

może taki ulter