[K] BIALE KLOSZE DO DF"a

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jezeli ktos ma na handel biale klosze do DF'a to bylbym zainteresowany. Moje ktos zdjal w nocy z 30 na 31 grudnia Moga byc uzywane albo nowe. Ewentualnie prosze o kontakt z producentem moze by zrobil jakas serie.... Najbardziej zalezy mi na przednich.

Pozdro!

Witam, ja mam takowe klosze,ja dalem za nie 52 zl rok temu...pozdrowka

jak co to GG albo mail....

ale tylko do przednich kierunkow

[ wiadomość edytowana przez: Termit dnia 2006-01-03 13:53:33 ]

ewentualnie moge sie zamenic na kolektor rurowy od GSi....

napisz ile za te klosze..... cos czujeze cena mnie powali,,,,, a kolektorek sprzedany w zeszlym tygodniu..... zaraz zmienie sygnaturke....

ehhhh wyskakuje mi "brak polaczenia z baza FTP" i nie moge zmienic podpisu. Kolektorek sprzedany przed sylwestrem. Czekam na twoja cene....

I co ma ktos te klosze??? Kupie przody.... Czekam na ceny......

witam
posiadam takie klosze sprzedam ci za 30zł+koszt przesylki w stanie idealnym.mam jeszcze duzio innych czesci do duzego fiacika- duzio tuningowych i potrzebuje sie wybyz.najchetniej czekam na kontakt tel. 608 218 591. pozdrawiam

witam
jeśli jesteście zainteresowani białymi kloszami do starych typów autek to tutaj podaje kontakt adresowy do gościa ktury zajmowal się takim czymś: (nie wiem jak teraz)
p.Nowicki PPHU "PLASTMET" ul.Radosna 2 85-836 Bydgoszcz ,tel. (052)361 31 94 , 363 04 83

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2006-01-11 15:09:30 ]
[ powód edycji: prosze edytować posty a nie pisać jeden po drugim ]

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2006-01-11 15:09:50 ]