Też się pochwalę...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wreście kupiłam sobie aparat cyfrowy. Uzbierałam trochę kasy przez świeta i urodziny no i dorobiłam się.
Wybór padł na Canona A510 w zestawie midi.
Jestem zadowolona, zdjęcia robi bardzo fajne, prosty w obsłudze no i ładny mogę z czysym sumieniem polecić.

Canon to dobra firma, gdyby nie cena ktora mnie wtedy odstraszyla kupilbym zamiast tego MediaTech co mam, chociarz w sumie dosc dobrze zdjecia robi

ulympus jakis tam . A co jak sie chwalic to sie chwalic

nie narzekam

ładny Madziu podaj jak możesz cene (jak nie chcesz to to na priv) bo też posuzkuje jakiegos pstrykacza i jakies parametry

Bardzo fajny.....ja też powoli zbieram się w sobie by coś takiego zakupić. I ta cena też mnie ciekawi....

mi mama obiecala aparat i zamierzam dopilnowac, zeby slowa dotrzymala

Hihi byle szybko... bo zloty się szykują byłaby więc okazja na wypróbowanie

na razie bede musial zadowolic sie aparatem w telefonie...:/ czekam na odbior k700i

Własnie zamierzam k700i nabyc ale narazie aparat jaki posiadam to Olympus Camedia Master 4000

to pisał Sterciu

Aparacik ładny, ale nie wiem jakiej jakości będą zdjęcia, bo wydaje mi się, że 3,2 mpx to trochę mało.
5 mpx byłoby lepiej

mialem kiedys hp 3.3m i taki w zupelnosci by mi styknal

3 jest w zupelnosci wystarczajace

Do zainteresowanych kupnem aparatu jakiegoś tam

Aparat chciałam kupić w sklepie (Saturn, Media Martk) ale nie było. A nie...był jeden w Realu za...950 zł sam aparat
W tym samym dniu zamówiłam go przez Interię. Jak już pisałam aparat kupiłam w zestwie bo się zdecydowanie bardziej opłaca. Chciałam zestaw Maxi ale niestety nie było. Wybrałam zestaw Midi a więc: aparat, karta pamięci 256 MB i torba co łącznie daje 749 zł już z przesyłką. Kurier przesyłkę przywiózł po 2 dniach Musiałam dokupić jeszcze ładowarkę z akumulatorkami i Pena (allegro). W sumie za wszystko zapłaciłam 830 zł. Dlatego polecam zestaw Maxi bo to wszystko + karta z większa pamięcią już za 819 zł.
Więcej na Aparaty Interia.
Jakby co chętnie pomogę, długo szukałam dobrego aparatu za niewielką kasę i naprawdę jestem zadowolona

Co do jakości zdjęć to 3,3 mln pikseli w zupełności wystarcza. Mi on był potrzebny do robienbia zdjęć z bliskiej odległości. Ludzie pisali o Canonie A520 z 4 mln pikseli i ... nie polecano go do zdjęć makro. Zdjęcia wychodza dokładne i czyste. Aparat szybko "myśli", ma wiele funkcji w których nawet ja potrafię się połapać Kiedyś przeczytałam recenzję: tania zabawka z funkcjami drogich aparatów i to fakt. Decyzja była przemyślana bo nie chciałam wywalać kasy na byle co. 800 zł droga nie chodzi...

a co byś poleciła do zdjęć typu wyjazd na wakacje, jakiś zlocik itp.

Gdybym mial 800 zl to bym kupil cos takiego.
Firma moze niezbyt znana ale paramery do mnie przemawiaja. Choc takim jak ty Madzia bym nie pogardzil

Cytat:
2006-01-10 21:34:46, speedmaster pisze:
a co byś poleciła do zdjęć typu wyjazd na wakacje, jakiś zlocik itp.

Dokładnbie to samo - tryb panoramy, pocztówki - dostępne funkcje. Przed kupnem jeden gościu z foruim podesłał mi fotki robione właśnie Canonem A510 i wszystkie były krajobrazowe To, że aparat robi dobre zdjęcia makro nie znaczy że jest tylko do zdjęć makro

rowniez gratuluje zakupu bardzo fajny aparacik, wydaje mi sie ze Canon to jedna z lepszych firm

a ja osobiscie polece swojego. tu macie aukcje do takiego jak moj Olympus d-545 ma wszystki funkcje co twoj i jest tanszy . Wiec jezeli szukacie dobrego taniego aparatu to polecam ten.

Używany...bałabym sie kupić przez Allegro używany sprzęt. Ciekawe ile kosztuje nówka.