MotoNews.pl

Kołpaki????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jako że na dniach zakładam zimówki...... a moje oryginalne kołpaki są poobdzierane planuje zakup nowych.....

tylko które wybrać???

1

2

3

może macie inne typy... ale ja wśród ofert wypatrzyłem te.........

wqrza mnie tylko to, że te 2 pierwsze odstają trochę od opony......

3ci typ nie wiem bo nie widziałem na żadnym aucie....

pozdro

Cytat:
2005-10-18 14:11:19, Kolber7 pisze:
jako że na dniach zakładam zimówki...... a moje oryginalne kołpaki są poobdzierane planuje zakup nowych..... tylko które wybrać??? 1 2 3 może macie inne typy... ale ja wśród ofert wypatrzyłem te......... wqrza mnie tylko to, że te 2 pierwsze odstają trochę od opony...... 3ci typ nie wiem bo nie widziałem na żadnym aucie.... pozdro

Jak masz poobdzierane, to proponuje zrobic to co ja - umyc, potraktować papierem sciernym, odtluscic, pomalowac srebrnym sprajem do felg kilka razy cieniutka warstwe, a potem bezbarwnym, poczekac do wyschniecia - ja tak zrobilem jakis czas temu i wyglada wszystko bardzo ladnie - jak fabryczne, a farba nie odchodzi. TRoche z tym zabawy, ale nasze oryginalne kolpaki wygladaja przyzwoicie a poza tym koszt remontu wyniesie 30 zł.

jesli juz to te ostatnie..dobry kolpak to taki ktory zaslania jaknajwieksza powierzchnie felgi..kolpaki nie maja imitowac alu na litosc boska

przypomnialo mi sie..wazna uwaga..odradzam zakup online..powod prosty - wbrew pozorom nie kazdy kolpak pasuje na nasze felgi..one sa dosc wybrzuszone i niektore typy kolpakow po prostu nie wchodza..wiem bo sam przecwiczylem.. nie da sie tego ocenic na oko i sprzedawca tez raczej tego nie powie chyba ze sam jezdzi jakims lanosem czy espero

[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2005-10-18 14:18:52 ]

Cytat:
2005-10-18 14:16:04, qbaj pisze:
jesli juz to te ostatnie..dobry kolpak to taki ktory zaslania jaknajwieksza powierzchnie felgi..kolpaki nie maja imitowac alu na litosc boska

ŚWIĘTE SŁOWA! Żadny z przedstawionych kołpaków nie nadaje się do użytku. Wjoha na maxa i tyle... jeszcze w zestawieniu przydałyby się te co imitują tarcze hamulcowe

Cytat:
wazna uwaga..odradzam zakup online..powod prosty - wbrew pozorom nie kazdy kolpak pasuje na nasze felgi..one sa dosc wybrzuszone i niektore typy kolpakow po prostu nie wchodza..

Poza tym na giełdzie jest taniej (bez kosztów wysyłki), w mysłowicach nowe na straganach kosztują za komplet jakieś 30 pln. Ja zapłaciłem za komplet nowych 25 zł...

Cytat:
2005-10-18 14:11:19, Kolber7 pisze:
jako że na dniach zakładam zimówki...... a moje oryginalne kołpaki są poobdzierane planuje zakup nowych..... tylko które wybrać??? 1 2 3 może macie inne typy... ale ja wśród ofert wypatrzyłem te......... wqrza mnie tylko to, że te 2 pierwsze odstają trochę od opony...... 3ci typ nie wiem bo nie widziałem na żadnym aucie.... pozdro

O mój boże, jakie ceny
Ja mam takie.
A te które CI sie podobają 1. 2. 3. kosztują o 1/3 mniej niz na allegro
Polecam tą hurtownię w katowicach.

-----------------
czasem tu zaglądam

Cytat:
2005-10-18 15:07:33, Adam4302 pisze:
O mój boże, jakie ceny Ja mam takie.

Hehe, ja mam takie same

Moim skromnym zdaniem tylko oryginalne kołpaki ładnie wyglądają. Inne to niestety wiocha.
Ale to moja osobista opinia

Cytat:
O mój boże, jakie ceny Ja mam takie. A te które CI sie podobają 1. 2. 3. kosztują o 1/3 mniej niz na allegro Polecam tą hurtownię w katowicach.

JA też mam takie jak dwaj koledzy -kupilem w macro po 10 zl sztuka-jak sie okazuje przeplacilem
Wyglądaja bardzo fajnie-zreszta jesli ktos chce zoabczyc jak wygladaja na samochodzie to zapraszam do mojego Profilu

POLECAM

Pytanie z innej beczki.
Skoro zamierzasz kupić inne kołpaki, to co zrobisz z oryginalnymi?
Brakuje mi jednego....

Cytat:
2005-10-18 20:11:06, krzychu_ch pisze:
Pytanie z innej beczki. Skoro zamierzasz kupić inne kołpaki, to co zrobisz z oryginalnymi? Brakuje mi jednego....

Ja mam chyba jeszcze gdzies jednego w idealnym stanie-orginał

Cytat:
2005-10-18 20:19:43, tommi3737 pisze:
Ja mam chyba jeszcze gdzies jednego w idealnym stanie-orginał

podaj cene na priva
może sie dogadamy

Cytat:
2005-10-18 20:11:06, krzychu_ch pisze:
Pytanie z innej beczki. Skoro zamierzasz kupić inne kołpaki, to co zrobisz z oryginalnymi? Brakuje mi jednego....

Miałem ten sam problem, po prostu sprzedałem w klubie za podobną cenę .

Cytat:
2005-10-18 21:02:29, Michal-500 pisze:
Miałem ten sam problem, po prostu sprzedałem w klubie za podobną cenę .

Więc może kupię w Klubie

Ja mam TAKIE, a podobają mi sie TAKIE. Te drugie ma mój sasiad w Astrze II tyle ze 15stki. W espero chyba ładnie by wyglądały.

Cytat:
2005-10-18 14:15:27, Robert_S pisze:
Jak masz poobdzierane, to proponuje zrobic to co ja - umyc, potraktować papierem sciernym, odtluscic, pomalowac srebrnym sprajem do felg kilka razy cieniutka warstwe, a potem bezbarwnym, poczekac do wyschniecia - ja tak zrobilem jakis czas temu i wyglada wszystko bardzo ladnie - jak fabryczne, a farba nie odchodzi. TRoche z tym zabawy, ale nasze oryginalne kolpaki wygladaja przyzwoicie a poza tym koszt remontu wyniesie 30 zł.

ale po co sie bawić, skoro za 38 zł mogę kupić nowe

Cytat:
jesli juz to te ostatnie..dobry kolpak to taki ktory zaslania jaknajwieksza powierzchnie felgi..kolpaki nie maja imitowac alu na litosc boska przypomnialo mi sie..wazna uwaga..odradzam zakup online..powod prosty - wbrew pozorom nie kazdy kolpak pasuje na nasze felgi..one sa dosc wybrzuszone i niektore typy kolpakow po prostu nie wchodza..wiem bo sam przecwiczylem.. nie da sie tego ocenic na oko i sprzedawca tez raczej tego nie powie chyba ze sam jezdzi jakims lanosem czy espero [ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2005-10-18 14:18:52 ]

spoko spoko, mam 2 sklepy w pobliżu gdzie moge tanio kupić

Cytat:
2005-10-18 14:22:07, piotr_ek pisze:
ŚWIĘTE SŁOWA! Żadny z przedstawionych kołpaków nie nadaje się do użytku. Wjoha na maxa i tyle... jeszcze w zestawieniu przydałyby się te co imitują tarcze hamulcowe

o gustach nie dyskutujemy i tyle.....

nie mam zamiaru kupować imitujących tarcze bo to wiocha fakt,,,,

chce kupić ładne dekle po prostu...

Cytat:
O mój boże, jakie ceny Ja mam takie. A te które CI sie podobają 1. 2. 3. kosztują o 1/3 mniej niz na allegro Polecam tą hurtownię w katowicach.

co się tak bulwersujesz młodziak

nie mam zamiaru kupować na allegro tylko właśnie w trio, moze w Bomie bo w sumie ceny podobne mają.....

aukcje dałem tylko po to żeby zobrazować przedmiot

twoje kołpaki że tak powiem mi się nie widzą.. wujek miał takie w poldku... nie wiem moze mi się opatrzyły już

Cytat:
2005-10-18 14:34:44, Michal-500 pisze:
Poza tym na giełdzie jest taniej (bez kosztów wysyłki), w mysłowicach nowe na straganach kosztują za komplet jakieś 30 pln. Ja zapłaciłem za komplet nowych 25 zł...

ha tylko znajdź mi na giełdzie takie kołpaki co mnie interesują....

NIE MA.. a przynajmniej nie było