MotoNews.pl

Białe lampki do tylnego zderzaka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie całe białe bez czerwonego jak u Bartka w jego byłym espero cena 110zł troche duza ale towar deficytowy wiec moze znajdzie sie chetny info tylko kom 0505-068-027 Pozdrawiam Marcin

Jakieś półtorek procent wartości auta. Drogo

ILE!!!???????? 110zeta za dwie lampeczki??????? ja kupulem po 15złoty

Niewiem jakim trzeba byc zapalonym tunningowcem zeby za
zmiane z czerwnocyh lampeczek na bialem w takim niewielkim
elemencie dac 110zł

Pozatym uważam ze te lampeczki z czerwonym sa bardzo
przydatne bo jak wiadomo ten czerowny to odblask-a z tyłu
powinien być czerwony

one sa nie tylko przydatne..one sa wymagane w kodeksie..przeciez projektanci nie strzelili sobie takiej dwukolorowej lampki tylko dlatego ze chcieli nam popsuc humor..samochod musi miec z tylu w odpowiednim ksztalcie odblaski..te biale lampki byly stosowane zdajsie tylko do drugiego typu blendy ze zintegrowanymi przecimgielnymi

Jak niektórzy twierdzą ja powinienem miec własnie białe.. bo odblaski mam w blendzie. Chciałem sobie kupic takie lampeczki... ale nie za taką kase!!!

A propos białych lampek:
Jakieś 2 lata temu,kupowałem tylny zderzak do Esperala,funkiel nówkę nieśmiganą.Kolega z hurtowni sprzedał go za 500 zł,bo chciał się pozbyć kłopotu.Koreańczycy przysłali mu zderzaki z białymi wstecznymi,bo taka jest kompletacja na USA.I po złożeniu reklamacji koreańczycuy dosłali mu europejską wersję,a tamtych nie chcieli.Dlaczego więc nie kupił samych świateł, i nie sprzedał normalnie zderzaków:Bo należy do ginącego gatunku,czyli tych głupio uczciwych.

Cytat:
2006-01-10 10:06:56, zalmed pisze:
Koreańczycy przysłali mu zderzaki z białymi wstecznymi,

Ja też mam białe wsteczne

Niesamowite Jak to się mogło stać??????

no ten... wyblakły ... i są białe bielsze?

Heh... z przodu światła mijania tyż mom biołe (prawie).