MotoNews.pl

[126p] Numer seryjny Bilsteinow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Krotkie pytanko: jaki jest (sa) numer seryjny (produktu) amorkow do maluszka. Przod, tyl, wszystko generalnie, moj brat chce zakupic je w reichu bo tam taniej niz u nas, alu u nich nie mozna powiedziec ze sie chce amorki do malucha Tak wiec potrzebuje numery katalogowe.

Z gory dzieki.

No co jest ludziska???!!!!! Ktos to chyba musi wiedziec.

Sprubój może wejść na strone billsteina Tam raczej bedzie podany numer katalogowy

Z tego co mi się obiło to nie ma czegoś takiego jak billstein do malca w katalogu - podobno to Zerkopol robił we własnym zakresie, ale mogę się mylić.

dokładnei w katalogu niema do malca bilów mam katalog w pdf jak by ktoś chciał.

Cytat:
2006-01-17 17:43:20, baryla_wroclaw pisze:
dokładnei w katalogu niema do malca bilów mam katalog w pdf jak by ktoś chciał.

Jak mozesz to wyslij mi na adres konrados@aster.pl
z gory dzieki
Pozdro

B36-0740 przód
B36-0750 tył

Katalog on-line

Katalog w *.pdf

a skad wziełeś te numery??ja mam katalog na 2005 rok ponad 1000str a do malca niema nawet śa do 127/128 i innych starych modeli a do malca niet

Zapisalem sobie te numery juz dawno temu, a znalazlem ja wlasnie na tym forum. Chyba Lord_S cos tam skrobal o ile dobrze pamietam

zerkopol robi na zamowienie. w katalogach nie wystepuje

Cytat:
2006-01-17 18:36:00, mate17 pisze:
Zapisalem sobie te numery juz dawno temu, a znalazlem ja wlasnie na tym forum. Chyba Lord_S cos tam skrobal o ile dobrze pamietam

Kiedyś wystepowały w katalogach, teraz Zercopol zamawia ileś sztuk i robią je dl anich, jako cieekawostke dodam ze robią tylko im przeody a oni z przodów robią też tyły
pozdrawiam