| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2006-01-09 21:23:38
Mam wersję Terra i też mam 4 głośniki. Jeśli chodzi o brzmienie, to gra cieniutko ale zawsze możesz rozbudować
W tym roku faktycznie chyba nie ma W zeszłym można było kupić wersję DYNAMIC. Miała spojlery w standardzie. Nie wiem tylko, czy była z innym silnikiem niż 1.6
A z jakim silnikiem kupujesz i w jakiej budzie??? |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2006-01-09 21:52:08
Jak powiedział ślepy koń na Wielkiej Pardubickiej - NIE WIDZĘ PRZESZKÓD. Kupujesz świstaki, suba, lecisz do ASO i Ci zakładają. Jak masz ochotę, to i głośniki w drzwiach też Ci wymienią. Więc w czym problem??? |
Bartek72 Trabant SLXi Turbo GTi Ladek Zdroj | 2006-01-11 11:46:31 Sprzet grajacy sprawdz sobie na jezdzie probnej...
Ja podczas swojej jazdy wprowadzilem w oslupienie sprzedawce wkladajac do CD plyte z nagrywarki (czy bedzie odtwarzana?) jeszcze przed odpaleniem silnika... Co do ospoilerowanie i dodatkow - rowniez polecam wersje Dynamic. |
pankuba TOYOTA DRIVER Renault Megane 220 GT Wawa | 2006-01-11 12:15:47 Gwizdki najlepiej kup w Toyocie, oryginalne, to założą ci je w zaślepki lusterek bocznych, tak jak są firmowo montowane - tak ja mnie zdjęcia są w profilu.
Tak moim zdaniem jeśli chodzi głośniki to taki zestaw jest całkiem ok - radio mogło by być trochę lepsze (dołożyli by jakiś equalizer) no ale nie można mieć wszystkiego Ważne że nie trzeba go tachać ze sobą wszędzie, albo bać się czy jeszcze będzie czy już nie |