MotoNews.pl

Regulator wysokosci swiateł

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie w nowym roczku i życze jak najwiecej przejechanych kilometrów bezawaryjnej jazdy bawarkami .

A teraz konkret zauwazyłem że lewy leflektor nie opuszcza sie i nie podnosi silniczek pracuje a leflektor sie nie porusza mam e-36 93 r prawy chodzi bez zastrzezen
Z góry dzieki za pomoc

najprawdopodobniej padl silniczek ,ale sprawdz tak na wszelki wypadek czy napiecie jest na kablach dochodzacych do silniczka

Cytat:
2006-01-09 20:56:00, Batman333 pisze:
najprawdopodobniej padl silniczek ,ale sprawdz tak na wszelki wypadek czy napiecie jest na kablach dochodzacych do silniczka

Dzieki

Brzeczy tak samo jak z drugiej strony czyli kreci leflektor stoi narka

heh wczoraj sam to sobie naprawialem mianowiscie:
wypadł ci bolec jaki jest na koncowce silniczka z miejsca gdzie jest mocowany w tle lampy ( tło czyli to co jest za zarowka) przekrec silniczek wyjmiesz go w ten sposob wtedy zauwzysz w srodku w lampie miejsce na koncowke silniczka w kształcie kuleczki - ta kuleczka musi byc wcisnieta w to miejsce i po sprawie

Cytat:
2006-01-09 21:49:58, dominob pisze:
heh wczoraj sam to sobie naprawialem mianowiscie: wypadł ci bolec jaki jest na koncowce silniczka z miejsca gdzie jest mocowany w tle lampy ( tło czyli to co jest za zarowka) przekrec silniczek wyjmiesz go w ten sposob wtedy zauwzysz w srodku w lampie miejsce na koncowke silniczka w kształcie kuleczki - ta kuleczka musi byc wcisnieta w to miejsce i po sprawie

sprawdziłem - rozebrałem wszystkie trybka kręcą i silniczek też wszystko niby wporządku a leflektor jak stał tak stoi

zadne trybiki !! napisz to ci wysle fotke bartprz@wp.pl

Cytat:
wypadł ci bolec jaki jest na koncowce silniczka z miejsca gdzie jest mocowany

skoro silniczki kręcą to to jest jedyna przyczyna