Lusterko w wawie..gdzie najtaniej?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w tytule..wlasnie pol h temu mi koles urwal..ja jemu tez obylo sie bez policji bo i jak tu orzec wine ..zero swiatkow ciemno deszcz i moje zeznanie przeciwko jego..wiec po krotkich wzajemnych bluzgach podalismy sobie rece i pojechalismy kazdy w swoja strone (mam nadzieje ze do laguny jest drozsze))

anyway..nie chce zadnych sklepow wysylkowych ani innych..chce miec jutro lusterko...najtaniej znalazlem w akwimacie po 205zl ma ktos gdzies info co by taniej bylo?? (tylko mi nie piszcie ze w toruniu czy krakowie sa po 180 boo mnie to nie urzadza..no chyba ze po 80))

Sprobuj u nich sa na Brudnie i zrególy mają ceny niższe nisz akwimat i kimoto moto-kor

W NORAUTO za manuala zapłacisz jedyne 389zł ewentualnie jak chcesz.. to zalatwie ci specjalną wersje (niczym sie nie rózni) na zamowienie... za jedyne 560zł NETTO!!! (tyle mi zaspiewał kolo w pewnej hurtowni DU)

205zł to nie duza cena... ja płacilem ok 190...za nówke

Spróbuj w MC Motor na Płochocińskiej.Tam mieli coś koło 180 zeta

Ostatnio płaciłam za lusterko 180 PLN a sprowadzałam je z Łodzi.
Spróbuj tutaj www.potak.com.pl

Właśnie wróciłem z tej hutrowni na Płochocińskiej.Lusterko kosztuje 170 złotych

dobra..mam juz..dzieki wszystkim za dobre checi..kupilem w..ASO na kotsisa...cena 219 minus 20% rabatu czyli jakies 180..nie pamietam dokladnie...ale cena jak dla mnie spoko

jako ciekawostka maja na wyprzedazy za 70zl prawe lusterko starego typu..ale tez elektryczne

[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2005-12-06 16:43:02 ]

Ja z pomalowaniem zaplacilem 250!!!

Cytat:
2005-12-07 13:50:12, Robert-wilk pisze:
Ja z pomalowaniem zaplacilem 250!!!

To duzo? chyba ze kupiłes używke?

Jak dla mnie za nowe z malowaniem 250 to dobra cena...

oczywiscie ze dobra cena..jesli to lakiernik malowal to wrecz bardzo dobra..przeciez ja malowalem sam..sprajem ze sklepu a mimo ze kolor ok to jednak nie to samo

ostatnio jak byłem na słomczynie to koles miał po 150zł zielone i bordowe lusterka hehe nawet malowac nie trzeba

Cytat:
2005-12-07 15:27:48, KUKI pisze:
ostatnio jak byłem na słomczynie to koles miał po 150zł zielone i bordowe lusterka hehe nawet malowac nie trzeba

o ile masz taki wlasnie kolor po za tym..czesto uzywane lusterka np nie daja sie skladac bo juz mechanizm zardzewial..za tak znikoma roznice w cenie ani by mi sie nie chcialo jechac kilkadziesiat km do slomczyna ani tez miec uzywanego

ja swego czasu kupiłem na Redaktorskiej za chyba 170 nowe oczywiście...

hmm..chcialem sie podzielic refleksja na ktora nie widze sensu zakladac nowy watek przyjrzalem sie naszym lustrom i qrcze moze to jest cos o czym wszyscy wiedza ale..one sa asymetryczne tzn lusterko prawe jest nieco bardziej pochylone w strone kabiny niz lewe..wydaje sie to intuicyjnie logiczne z punktu widzenia kierowcy (np grupa vw w ogole ma roznej wielkosci lustra) ale po pierwsze nie rzuca sie to u nas w oczy wiec dopiero po 8 latach zobaczylem..dopiero stajac nad lusterkiem widac to z gory po drugie oznacza to ze np lusterka od angielskich egzemplarzy nie musza byc najlepszym rozwiazaniem albo ja po prostu jestem slepy i uleglem zludzeniu optycznemu..sami sprawdzcie

tak sobie chcialem posty ponabijac

stary typ- nowy typ - czym się różnią?? w którym roku była zmiana??
jak najszybciej poznać między nimi różnicę??
mam samochód z roku 96 ( rejestracja grudzień 96 ), robiony w korei - zciagany z niemiec i nie wiem jaki mam typ lustra - podejrzewam , że nowy , ale ręki sobie uciąć nie dam. a wracając do temtu lusterek, to jeśli ktoś wcześniej jeździł jakimś " normalnym" samochodem i później próbuje wjechać do garażu na lusterka , to może cały bok malować, i ja i ojciec o mały włos byśmy się nie urządzili :/

Co jak co, ale lusterka w espero sa lux. Nie narzekaj.

I poza tym "Garaze in mirror are closer than they appear"

[ wiadomość edytowana przez: soop dnia 2006-01-12 10:09:27 ]

Nowe zwierciadła są, jakby to powiedzieć... bardziej "obłe".

Cytat:
2006-01-12 09:46:38, sweeper23 pisze:
stary typ- nowy typ - czym się różnią?? w którym roku była zmiana?? jak najszybciej poznać między nimi różnicę?? mam samochód z roku 96 ( rejestracja grudzień 96 ), robiony w korei - zciagany z niemiec i nie wiem jaki mam typ lustra - podejrzewam , że nowy , ale ręki sobie uciąć nie dam. a wracając do temtu lusterek, to jeśli ktoś wcześniej jeździł jakimś " normalnym" samochodem i później próbuje wjechać do garażu na lusterka , to może cały bok malować, i ja i ojciec o mały włos byśmy się nie urządzili :/

nie chce mi sie wklejac zdjec wiec dam ci link do ogloszen
stare lusterkonowe lusterko

moim zdaniem ty bedziesz mial ten stary typ i co znaczy "normalny" samochod jesli chodzi o wjazd do garazu? po za tym ze zupelnie nie widze problemu..to nie widze tez sensu wjezdzania do garazu tylem..