Czy kots ma i uzywa nokie 7650

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
lub moze cos powiedziec na temat tego telefonu??
najbardziej interesuje mnie mozliwosc odbierania emili w nim
ale wszystkie uwagi mile widziane

[ wiadomość edytowana przez: PUNIU dnia 2006-01-11 16:28:53 ]

emile to ja odbieram nawet w swojej 6610i
wchodzisz tylko komorką na wap.mobile.net.pl i mozna odbierac bez problemu

Miałem kiedyś taki telefonik.
Nawet dwa. Powiem szczerze że bardziej mi się podobał niż jego następca 6600 (buła)
oczywiście nie miał wymiennej pamięci ale i tak był super.
Mam lub miałem muszę sprawdzić w domku, dwie płyty z softem do tego telefonu.
Były tam takie programiki jak np pilot do sprzętu rtv i miałem zainstalowany świetna zabawa.
Mapa świata.
Strefy czasowe i multum gier. Jak znajdę to może jakoś się dogadamy na temat przekazania.
Do wgrania takiego softu potrzebna jest jedynie IrDa (Port podczerwieni ) i komp
Natomiast jeśli chodzi o maile tojest mozliwość i wysyłania i odbierania.
Należy tylko odpowiednio skonfigurować telefon.
Wejdz na stronkę polską nokii i tam jest cała konfiguracja. Wszystko jest free. Więc spoko.
W razie pytań pisz
Pozdro

a jak myslicie czy cena 230pln za taki telefonik to dobra cena??
warto dac - podobno ma 2,5 roku i bateria trzyma do 3 dni

Troszkę ma dużo i bateria w tym telefonie nowa trzymała 4 dni więc nie wiem. Chyba że wymieniona.
Trzeba by było zobaczyc jak działa, czy nie jest już wypalony wyświetlacz i czy na przykad nie otwiera się z prędkością światła.
Dowiedz się zobacz ile kosztuje na allegro.pl i jak możesznajlepiej obejrzyj.
Pozdrawiam

mam 6600 z symbianem 6.0 który stosowany był w 7650. Aparat(mój) jest akurat za wolny ale niewiem jak bedzie z twoim,często sie zawiesza jak masz full pamięć. 3 dni baterii to jeszcze w miare na taki telefon, co do gier i aplikacji--w Bearshare wpisuje słowo nokia 7650 albo samo 7650 i sam zobaczysz ile tych aplikacji jest w necie za free. Dużo aplikacji i gier. Co do meili to jak telefon jest z Anglii to radze przed zakupem niech pokaże ci że sie połączył z netem i nic nie było. W Anglii(może w innych krajach też) jest tak że telefony kradną często zanim trafią od producenta do sklepu, w tym czasie często jest tak że tel. ma jakąś blokade że jak połączysz sie z netem to automatycznie blokuje telefon i nic nie możesz zrobić(będziesz miał zabawke). Nie mam pojęcia co oni robią że blokuje ale nikt nie wie jak to odblokować .

No ja czekam na ten telefon po 16 stycznia bede go mialKumpel z niemiec mi go przywozi for free A programiki i gry zaczalem juz sciagac z emula. Juz sie nie moge doczekac tej komorki. Rozmiary duze,ale co tam

w google wpisać symbian a pojawi sie kilka stron polskich a na nich jest troche programów za free i opisy innych które można ściągnąc z neta.

aparat kupiony w polsce w erze
simlocka juz nie ma
sprobuje namowic kolege co bedzie wracal ze szklenia zeby go obejrzal
dzieki za info

dziś znalazłem aplikacje która działajako odstraszacz komarów, hmm...przyjdzie lato to sie srawdzi
ps. sorki za spam

ja takze mam N6600 z s60 7650 jest troszke ubozsza bo ma starszego symbiana (znaczy tez s60 ale pierwsza wersja) niema naprzyklad obslugi tematow graficznych, no i co o wiele gorsze niema obslugi kart sd co bardzo sie przydaje przy symbianie (ja mam karte 128mb i praktycznie wsio zawalone softem ) co do odbierania maili proponuje program o nazwie profimail wg mnie jest najlepszy (najbardziej rozbudowany) do http netfront

wszystko fajnie i pięknie tylko szkoda że Nokie na symbianie dosyć wolnio chodzą.. teraz kupiłem SE P910i na Symbianie UQI i nie ma porównania co do prędkości działania.. zdecydowanie lepiej wypada SE

po upgradzie softu chodzi wystarczajaco szybko jak namoj gust , pozatym ja jestem mocno przywiazany do tej marki

Cytat:
2006-01-13 01:19:50, VinCe pisze:
teraz kupiłem SE P910i na Symbianie UQI i nie ma porównania co do prędkości działania..

Naprawdę świetny telefon

A jeśli chodzi o 2,5 letnia Nokię w której bateria trzyma 3 dni to raczej nie możliwe chyba ze była wymieniana lub trzyma 3 dni bez bawienia się nią.
Z tego co wiem 2 dni dle tej Nokii to standart.