Pyt. onośnie szyberdachu elektrycznego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy takowy podnosi się do góry , lub w drugim położeniu przesówa do tyłu ? jak manualny czy tylko podnosi się do góry??? Wie ktoś może???

i jeszcze jedno pytanie odnośnie wiązki elektrycznej do szyberka..... to znaczy ile tam jest żył ( w miejscy gdzie wiązka dochodzi do silnika)i czy to idzie przez przekażnik?

Odnośnie pytania pierwszego to niczym się nie różni od manuala jeżeli chodzi o uchył i otwieranie tylko zamiast korbki masz silniczek i przycisk w miejscu korbki i inny plastik, natomiast jeżeli chodzi o szczegóły podłączenia to NoSek robił i może coś Ci poradzi

Diś kupuje samą elektryke potem będe sie martwił dalej
bo mam nanual. Jak coś to zrobie rzemiosło artystyczne ale i tak go założe, ewentualnie dokupie reszte

tak jak manual. czyli uchyla sie i odsuwa. a wszystko za pomoca jednego przycisku

Janek S podsunął mi myśl że może nawet mam u siebie podprowadziną instalacje...... nie wiem bo niesprawdzałem ale w GHIA to możliwe zwłaszcza że mam już w niej szyberdach,jak nie to wepne sie w miejscy gdzie podłąszone sa elektryczne szybki,tam będzie najoptymalniej

niestety w mkV bez ramy się nie obedzie , tzn przekładka samego silniczka nie jest możliwa bo brak mocowań i ośka z frezem jest za długa a w dodatku ząbki ma na samym końcu więc skrócenie nić nie da no to jade po resztę ....

Cytat:
2006-01-13 13:16:40, Remarq pisze:
niestety w mkV bez ramy się nie obedzie , tzn przekładka samego silniczka nie jest możliwa bo brak mocowań i ośka z frezem jest za długa a w dodatku ząbki ma na samym końcu więc skrócenie nić nie da no to jade po resztę ....

Uuuu szkoda byłoby mniej wydatków ale jak zrobisz to radość z używania zrekompensuje Ci wydatki ja tak się cieszyłem jak założyłem szybki elektryczne i nie żałuję.