Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2006-04-16 11:17:10 No niestety, nie każdy kto powozi espero to święty. Ostatnio rozśmieszył mnie trochu jakiś starszy pan w wiśniowym esperaku, który strasznie się zbulwersował jak wyjeżdżałem od siebie z garażu. Mam miejsce postojowe pod ziemią i spory wyjazd pod górkę, więc robię to dość energicznie, ale zawsze zatrzymuję się na górze, bo czekam aż brama się automatycznie zamknie. Nie wyjeżdżam przy tym nigdy na drogę, tylko zatrzymuję się na jej skraju. No a pan jadący po drodze jak zobaczył mnie wyskakującego z dołu ciut się chyba przestraszył (fakt, że nie mógł wiedzieć się zatrzymam), zaczął strasznie na mnie trąbić i coś wykrzykiwać przy zamkniętych oknach (przysiągł bym, że to było do mnie skierowane i raczej niecenzuralne). |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2006-04-16 12:04:15 Heh.. rózne jazdy sie robi na drodze... zwlaszcza jak mi sie spieszy przez centrum. ![]() ![]() |
patrykowski Daewoo Espero 1,8 Cd chorzów | 2006-04-16 12:55:55 sa ludzie i parapety ![]() |
![]() Esperynek Klubowy Weteran Skoda Octavia 1,4 TSI Częstochowa | 2006-04-16 16:16:47 Ja kiedyś widziałem dziadka w kapeluszu jadącego Esperakiem, jeszcze Maluch go wyprzedził, no a mnie to rybka. ![]() |
![]() Padre_cornelone Erdzero jeden 8 Lpg Katowice | 2006-04-16 21:33:04 2006-04-16 16:16:47, Esperynek
Dziadka w kapeluszu powiadasz? ![]() ![]() ![]() |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2006-04-16 21:39:46 tez mnie kiedys maluch wyprzedzil (chwila nieuwagi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2006-04-16 22:39:34 Nie trafiles na "Malucha" od MARSZALA. Kiedys jadąc sobie "spokojnie" al. Rozdzienskiego wyprzedził mnie czerwony maluszek, skur....na nie moglem dogonic. Pozniej sie dowiedzialem ze to maluszek od wlasciciela warsztatu sam. który jest niedaleko mojego sklepu i kupują u mnie czesci. Owy maluszek to 1.100 65KM (albo i wiecej) Nie wiadomo ile wyciąga... bo kazdy sie boi ![]() |
![]() Adam4302 Klubowy Weteran ![]() Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2006-04-16 23:34:38
Buahahaha, taki kompleks to chyba ma 95% kierowców. Zawsze jak kogoś wyprzedzam (maluchem), choćby ten sie wlókł 50 km/h to w nim nagle budzi sie żyłka rajdowca, i nie pozwoli sie wyprzedzić jakiemuś byle sraluchowi ![]() ![]() Albo starcie na światłach, dwa razy sie zrobi przygazówke maluchem a gość obok jest w stanie na czerwonym pojechać żeby tylko go maluch nie objechał ![]() ![]() ----------------- czasem tu zaglądam |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-04-18 11:28:40 A gdzie wam się tak spieszy? Ja wolę luzik... w lewej ręce piwko w prawej fajka no i się człek pulta do przodu. |
![]() sweeper23 espero 2.0 lpg Gdańsk | 2006-04-19 10:11:50 ja tam jak jade koło 100 i widze malczaka w lusterku , to mu sie odsuwam ,niech ma za odwage , ja na tym nie strace :d
a wrtsburgiem z silnikiem golfa mykałem z kumplem , lekko był jeszcze dłubnięty , ale niestety miał skrzynie 4-ke i na 140 się kończyły obroty :d |
![]() Karol13 Member Klubu Espero Viper 126p/Megane I ... Poznań | 2006-04-19 12:03:03
Dokładnie tak jest.... bedzie sie wlókł sie 40km/h.. 50km/h wyprzedzisz go bakiem to zaraz on wyprzedzi ciebie i znowu bedzie sie wlókł miałem pare razy taka syłuacje.. nastepna okazja wyprzedzam go i pozniej blokuje on chce wyprzedzac gaz podłoge on rezygnuje ja zwalniam ![]() ![]() poprostu nienalezy ze mną zadzierac ![]() A Esperaka to ludzie sie boją w małych bolidach, jak nim jade to czasem w pole chcą uciekac ![]() ![]() |
![]() ETomek_GT Skoda Octavia Tarnowskie Gory | 2006-04-19 19:50:22
a jaki ten maluszek ma kolorek ??? bo ostanio kolo M1 bytom jakis osobnik rajdowal maluszkiem... jakis taki zielony... i jak mu koles jakas audica wyjechal na lewy pas to maluszek frunal na zacisnietych klockach na niego... piekny widok ![]() ![]() |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-04-19 20:25:23 Espero to baaaardzo sportowe auto.Rozwalają mnie młodzieńcy za kierownicami sportowych esperaków,którzy na parkingach w syfmarketach wchodzą bokiem w zakręty.Udaje się im to bo beton jest śliski ![]() ![]() |
![]() Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2006-04-19 20:35:14 Widok jak z obrazka u mnie na wiosce. Koles opuszczone szyby (wszystkie) ![]() ![]() ![]() |