MotoNews.pl
2 Rozdzielczość witryn (133191/228) - PT

Rozdzielczość witryn

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy w opcjach przeglądarki można zminiic rozdzielczosc wyswietlanych stron??
Ostatnooi sama mi sie zmniejszyła tak ze mało co widać.

raczej nie

Jesli uzywasz Mozilla'i to prawdopodobnie przytrzymales CTRL i sliznalkes scrool'em myszki. powoduje to zmiane czcionki przegladanych stron. Proponuje Ci zrobic to samo i sprawdzic czy to jest winowajca...

NI uzywam explorera ale ostatnio zmieniłem grafe - czy to nie mogło byc powodem?
??

Aha nie na wszystkich stronkach tak mam i nie wszystkie czcionki sie zmniejszają - głównie linnki i przypisy....

hmmmm ciezko mi cokolwiek powiedziec, zwlaszcza ze na niektorych tak ci sie dzieje a na innych nie. polecam wyczyscic tempy, history, a jak niepomoze to upgrade IE. a przynajmniej ja bym tak zrobil

a jak nie bedzie dzialalo to wywal kompa za okno... napewno bed chetni zeby lapac a ty bedziesz mial probl z glowy :>> (powiedz kiedy bedziesz go wyrzucal jak co :>> )

Cytat:
2006-01-29 21:40:10, USA1 pisze:
hmmmm ciezko mi cokolwiek powiedziec, zwlaszcza ze na niektorych tak ci sie dzieje a na innych nie. polecam wyczyscic tempy, history, a jak niepomoze to upgrade IE. a przynajmniej ja bym tak zrobil a jak nie bedzie dzialalo to wywal kompa za okno... napewno bed chetni zeby lapac a ty bedziesz mial probl z glowy :>> (powiedz kiedy bedziesz go wyrzucal jak co :>> )

Aż tak podatny na wpływy nie jestem....