Akcyza za auto

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich,
znalazlem w archiwum temat akcyzy- to znaczy gotowe pismo o zwrot akcyzy ze strony auto swiat.
Bawilem sie troche " acrobat-reader " , ale nie potrafie usunac tych znaczkow auto swiata w rogu

Czy ktos z was ma takie pismo, ktore mozna wydrukowac gotowe zeby nic w nim nie trzeba bylo zmieniac.
Sprobuje kase odzyskac za akcyze -hehe sprobowac mozna

Bez specjalnego programu, który używaja raczej tylko profesjonaliści z plikiem pdf nic nie zrobisz.

Jedynie co pozostaje to otworzenie go w PhotoShopie i obrobienie jak grafikę.

Jakbyś odniósł sukces z urzędem - daj znać. Wielu zapłaciło, mimo "bycia" w Europie.

Jak masz Acrobat Readera od 6 w górę - jest tam możliwość zaznaczanie części tekstu (potem wklejanie w worda) - potrafi rozrzucić i trzeba później formatować - ale robiłem takie rzeczy - spróbuj

Zalezy jak jest zabezpieczony. Mozna hackowac pliki pdf specjalnymi programami. Czasami jest tak, ze do prosi o haslo zeby wprowadzic zmiany. Wrzuc ten plik na mrpietro@wp.pl i zaobaczymy co sie da zrobic.

można prosić o link do tej strony z tym wnioskiem ?

eh gamoń ze mnie. już mam

[ wiadomość edytowana przez: Twister31 dnia 2006-01-18 21:50:55 ]

ja kiedyś obrabiałem pdf'y w photoshopie, a potem drukowałem jako fotki

01) Adobe Photoshop CS2 + 5 CD's of Total Training Videos
02) Adobe Audition 1.5
03) Adobe Acrobat 7.0 Professional
03) Adobe Acrobat Professional 7.0.3
04) Adobe After Effects 6.5
05) Adobe Premiere Pro 1.5
06) Adobe Type Manager Deluxe 4.1
07) Adobe InCopy CS2 4.0
0 Adobe Golive CS2
09) Adobe Streamline 4.0
10) Adobe Photoshop Album 3.0
11) Adobe Encore DVD 1.5 Pro
12) Adobe Reader 7.03
13) Adobe Graphics Server 2.1
14) Adobe Illustrator CS2 12.0
15) Adobe Premier Pro 7.0
16) Adobe PageMaker 7.01
17) Adobe InDesign CS2 v4.0
1 Adobe Photoshop Elements v3.0

http://rapidshare.de/files/5537716/A...k.net.rar.html

password: linkspark.net

Chyba wiadomo o co chodzi wszystko w jednym

Sprawdź czy działa jeszcze a jak nie to tym tropem .....

http://peb.pl/search.php?searchid=35776

Zalezy jak jest zabezpieczony. Mozna hackowac pliki pdf specjalnymi programami. Czasami jest tak, ze do prosi o haslo zeby wprowadzic zmiany. Wrzuc ten plik na mrpietro@wp.pl i zaobaczymy co sie da zrobic.

Znalazlem taki program ktory sie nazywa pdfill form filler. Mozna w nim na te pola z logami nalozyc poprostu biale pola tekstowe. Tylko ja mialem wersje testowa i przy zapisywaniu dodaje reklamy do arkusza. Wiec wracamy do tego samego punktu. Jak ktos z emula sciagnie wersje cala to masz formularz na cacy zrobiony. Ja niestety nie moge sciagac bo mam lacze chronione firewallem. Podam link w razie czego do strony gdzie jest wiele bajerow do pdfow. http://www.snapfiles.com/downloadfind.php?action=s&st=pdf

Dzieki za podpowiedzi, jak tylko znajde chwilke pobawie sie tymi programami i dam znac czy to przerobilem

Jak uda mi sie odzyskac kase < hehe - jak sie doczekam >to tez sie pochwale na forum, warto sprobowac

Pozdrawiam