| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
doe omega b16v SPORT Kombi warszawa | 2006-01-29 19:51:53 Witam !
2 dni temu miałem konkretny wypadek moją omą. Z samochodu mało co zostało - ja wyszedłem z żoną bez najmniejszego szwanku. Przy czołowym uderzeniu z prędkością ok 60 Km/h fotel nawet nie drgnął.. uratowało nam to życie jak sądzę. Okazało się, że lamer mechanik, z serwisu Opla ABEXIM Warszawa źle założył klocki i zablokowało koła z prawej strony. No i stało się. Po pierwsze - przestrzegam przed ABEXIM'em po drugie - potrzebna mi nowa OMA ) najlepiej C.
Pozdrawiam serdecznie DOE Warszawa |
miklo DEADSOUL V6 w autobusie Warszawa | 2006-01-30 14:39:09 Masz jakąś opinię rzeczoznawcy nt klocków? Jeśli tak - to warto ABEXIMowi kota popędzić.
I współczucia. Przeżycie nie jest ciekawe ![]() |
Conrad_V6 Signum 3.0 V6 CDTI S ... Białystok | 2006-01-30 17:11:30
Przperaszam, że gupio zapytam, ale czołowe zderzenie z czym ? z drzewem? bo chyba przy blokadzie prawych kół należy tak to interpretować. Mimo wszystko wyrazy współczucia z powodu zdarzenia. |
Joka89 OPEL OMEGA Zgierz | 2006-01-31 19:40:23 Jeśli zdecydujesz się na rzeczoznawce to zapraszan na priv dam pare porad
|
doe omega b16v SPORT Kombi warszawa | 2006-02-01 16:37:15 ano czołówka była z barierką na wiadukcie, właściwie dobrze że ta barierka była bo zaliczylibyśmy tory kolejowe kilka metrów niżej.
Sytuacja miała miejsce na Płowieckiej w Warszawie. 3 pasy - jechałem lewym, dobrze że nikt za mną nie jechał prawym. Nie chce mi się już bawić w rzeczoznawców. Samochód już poszedł do żyda za parę złotych. No coż, zdarzyło się. |
Diro DEADSOUL Mercedes Gorzów Wlkp. | 2006-02-02 11:02:37 Takim partaczom to bym przynajmniej obił twarz |