MotoNews.pl

[s] Sportowe koło zamachowe do...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam koło zamachowe o wadze 4050 gr do Fiata CC/SC 1100 Sporting oraz do silników Fiata 1.2

Możliwośc wykonania koła o innej wadze do innych modeli samochodów. Na życzenie klienta.

Koło to idelanie sprawdza się w "dłubanych" silnikach. Idealnie nadaje się do rajdów, wyścigów, KJS-ów itp.

Wyraźnie poprawia dynamikę auta!

Zainteresowanym przedstawiam formułe tego zlecenia. Chętny na sportowe koło przesyła mi swoje koło i podaje jaką wage chciałby mieć. Ja wykonuje odelżenie do podanej wagi oraz wyważenie i odsyłam przygotowane już koło.

Cena 130zł.

Info na tel. 500808900

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2006-01-17 14:07:22 ]
[ powód edycji: [s] ]

Hmm. Napisałem Ze ja wykonuje cała operacje a to nie tak bo koło jest oddawane pewnemu panu który sie tym zajmuje. Można zaufać temu magikowi. Jedno z takich kół smiga przy 9000obr/min.

czy ten pan to mp-rally?

Tak. Jeden z...mp-rally

a ile mogloby kosztowac odelzenie zamachu z 900tki?

u swiontka toczenie z wywazeniem 80 zeta

U Kusia podobnie albo jeszcze minimalnie taniej. Najlepiej oddac kolo razem z walem.

Dzwonilem niedawno do Kusia i powiedzial mi 120 zeta

U mnie kolo nie bylo extremalnie odelzane wiec moze stad cena. No i wazylem tez korby, tloki, wal. Zapytaj LukaszaC, on ostatnio robil kolo u Kusia. Moze 120 za kolo + wal?

Cytat:
2006-01-17 14:13:45, yapko pisze:
U mnie kolo nie bylo extremalnie odelzane wiec moze stad cena. No i wazylem tez korby, tloki, wal. Zapytaj LukaszaC, on ostatnio robil kolo u Kusia. Moze 120 za kolo + wal?

ja koło robiłem u zaprzyjaźnionego tokarza (poleconego przez Parnela) a samo wyważenie u kusia , niestety nie chciał zrobić koła z wałem , samo koło z wyważeniem razem z dociskiem to koszt 30zł

Cytat:
2006-01-17 14:13:45, yapko pisze:

Mowie o cenie z walem, powiedzial zebym bez walu nawet nie przywozil bo mi nie zrobi

Jak sie z tym panem skontaktowac lub gdzie ma swoja siedzibe ?
Chcialem odelzyc same kolo do ok 3kg ale skoro za 120 da rade je wywazyc wraz z walem to czemu nie

Gdzies na forum byly do niego namiary, pamietam bo sam szukalem.
Albo google