[126p] dobry i tani mechanik - Kraków

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Swojego malczana serwisowałem u parnela i jak się dziś dowiedziałem wybył on do Anglii a mnie lekko mówiąc ścieło z nóg bo jak parnel robił moje auto to spałem spokojnie, wiedziałem że do niego pojade i wszystko bedzie hulać, że ho ho a kasy nie wydam Bóg wie ile za naprawe. Wcześniej miałem bardzo nie miłe doświdczenia z pierwszym serwisem auta w związku z czym boję się co będzie dalej !! zwłaszcza, że się przymierzam do przełożenia paru gratów ze starego zrobionego silnika do nowego bloku i wiedziałem że parnel mi to zrobi a tu czarna dziura sie pojawiła ..... macie kogoś takiego co mógłby przejąć serwis mojego auta, sam nie dam rady i nawet nie myśle o samodzielnym serwisowaniu malczana .....

pozdr. matt_

[ wiadomość edytowana przez: matt_ dnia 2006-01-15 15:34:14 ]

... panowie co jest? wszyscy co do jednego sami robicie swoje malczany ... nie wierzę

pozdr. matt_

wszyscy

matt ja ci juz mowilem cos na ten temat na gg jak cos mozemy pogadac jeszcze raz

sorry za ot ale do tego zmusil mnie ten tematchodzi mi o to,ze musisz wybrac-albo dobry albo tani mechanik bo racze4j ciezko znalesc dwoch w jednej osobie

eee tam Krupek głupoty gadasz, są jeszcze na tym swiecie uczciwi ludzie. kto szuka ten znajdzie. np. jak ktoś ma kolege dobrego mechanika to za piffko zrobi i jest tanio i dobrze
pozdro