MotoNews.pl

....???? co to jest to ET w felgach ???....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie.

a ponadto czy felgi z ET 25 wejdą do essiego jak nie to co zrobic żeby takie przystosować.

Cytat:
2006-01-18 00:12:52, ESSIlux pisze:
jak w temacie. a ponadto czy felgi z ET 25 wejdą do essiego jak nie to co zrobic żeby takie przystosować.

na dole forum jest takie białe pole gdzie pisze na czerono szukaj i tam wpisz "ET".
Bardzo proste

zrobiłem tak odrazu ale nic nieznalazło a przynajmniej nic mi niewyświetliło. dlatego właśnie pytam.

Cytat:
2006-01-18 00:22:49, ESSIlux pisze:
zrobiłem tak odrazu ale nic nieznalazło a przynajmniej nic mi niewyświetliło. dlatego właśnie pytam.

to wpisz np. "ET felg" albo "felgi" bo samo ET ma za malo liter

Bo nasz wyszukiwarka jest szcególna i trzeba się umieć nią posługiwać, albo poprostu próbować różnych kombinacji Jak byś wpisał felgi i ET to by pewnie było

W każdym razie jest to Offset, czyli odsadzenie.

no może i nieumiem jej obslużyc i zaraz wpisze to co mi radzisz.

a optymalne ET to 35. ET 25 bedzie bardziej odstawalo na zewn, im mniejsze tym bardziej odstaje.

Trochę Ci pomogę. Tu masz 2 linki, reszta "zrób to sam"

KLIK1
KLIK2

25 to za mało. Może wejdzie, może nie, może będzie trzeć, a może nie Jak jest za dużo to można się bawić z dystansami. Jak za mało z błotnikami.

[ wiadomość edytowana przez: Wojo dnia 2006-01-18 00:29:36 ]

no to już kminie co nieco a jest może ktos w klubie kto miał fele z takim ET bo zachorowałem na mangelsy i fajnie by wyglądały w essim. tylko niechce kupować w ciemno wole najpierw popytać czy będzie dobrze czy nie

czyli nikt niezakładał felg z takim ET a co myślicie o przetoczeniu i powiększeniu ET

Fela z takim et bedzie za bardzo wystawać na zewnątrz więc tarcie błotników po oponach murowane przy et35 i niskim zawiasie już mamy otarcia o ranty mam na mysli alu 16 et 35 szer 7,5