Pytanie o Naklejke

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiem ze to idiotyczne pytanie ale cholernie mnie ciekawi o co chodzi z ta naklejka mianowicie mam naklejona na tylnej szybie od wewnatrz naklejke na ktorej pisze : BAHLE HERFORD w naklejce tej obnok napisu tego co napisalem jest jeszcze logo BMW to samo mam na tylnej klapie ale duzo mniejszy znaczek malutki w rogu maski . Chcialbym sie dowiedziec czy wie ktos cos moze na ten temat ? To autohaus ? diler ? szukalem troszke w necie ale nie moge znal;ezc zabardzo nic na temat : Bahle Herford . jesli ktos by sie nudzil to niech poszuka czwegos w necie albo jak ma jakies pojecie to niech powie mi o co chodzi bo ciekawi mnie historia mojego BMW

P.S : PROSZE MI NIE PISAC ZEBYM POSZUKAL W GOOGLE BO O TYM WIEM ALE NIE WIEM CZY ZNAJDUJE TO O CO MI CHODZI .

Chodzi mi o : BAHLE HERFORD i nie wiem czy AUTOHAUS BAHLE GMBH D-32051 HERFORD, GOEBENSTRASSE 92 ...... to to samo.

Bo ten adres co dalem to niby autohaus ale nie pasuje mi do tego wszystkiego logo BMW obok tego BAHLE HERFORD znajdujacego sie na mojej szybie. chyba ze to autohaus zajmujacy sie tylko marka BMW ale na ten temat niemoge nic znalezc dlatego prosze o pomoc.

p.s : duzymi literami nie krzycze tylko napisalem tak dla podkreslenia aby nie uzyskac odpowiedzi: poszukaj w google bo tam latwo znalezc itp ..

Tak troszke z innej beczki ale od kogo poza wlascicielem szlo by uzyskac ksiazke pojazdu jesli takowa kiedys byla i gdzie o takie rzeczy pytac ?

Chodzi mi o to by uzyskac max informacji na temat mojego samochodu

[ wiadomość edytowana przez: karlo_e28 dnia 2006-01-15 21:15:36 ]

jest to prywaciarz ktory ma swoja siec salonow i sprzedaje w nich miedzy innymi BMW... pzdr.... wogle bez sensu temat ale coz .....

Też właśnie zauważyłem, że ten temat nie ma najmniejszego sensu

Cytat:
2006-01-15 21:14:35, karlo_e28 pisze:
Chodzi mi o : BAHLE HERFORD i nie wiem czy AUTOHAUS BAHLE GMBH D-32051 HERFORD, GOEBENSTRASSE 92 ...... to to samo.

to to samo, widocznie ci sie nudzi bo i tak szczerze watpie ze do nich zadzwonisz lub pojedziesz zeby sie zapytac o historie lub poprzedniego wlasciciela 20 letniego samochodu...

Tak sie sklada ze nie pytam czy podjade czy nie bo z tym niemam najmniejszego problemu tymbardziej ze mam rodzine w niemczech i nie bylo by klopotu by dowiedzieli sie co i jak ale nie ma senu by zawracac im dupe nie wiedzac czy o ten adres itp chodzi . Nie chce komentowac dwoch ostatnioch wypowiedzi bo ktos by sie obrazil wiec przemilcze to by nie robic burzy w szklance wody na forum wielbicieli BMW .

Pozatym sory ale jesli masz pisac nie na temat to lepiej nie pisz wogole bo szkoda tylko miejsca a jak temat uwazasz za bezsensu to zachowaj ta opinie dla siebie albo opisz to w innym off topowym watku .

[ wiadomość edytowana przez: karlo_e28 dnia 2006-01-16 12:47:34 ]

Myślę że każde pytanie mam sens, po to właśnie jest forum

Tez tak uwazam dlatego zapytalem to ze kogos nie interesuje historia jego auta albo ja zna to jest wylacznie jego osobista sprawa mnie interesuje historia mojego i dlatego pytam o naklejke bo moze ktos ma taka sama u siebie a jego dokumentacja nie ogranicza sie tylko do polskich dokumentow. Uwazam ze czasami warto zapytac

no przeciez dostales juz odpowiedz!!!

Mnie jak film nie interesuje to listów do telewizji nie piszę tylko telewizor wyłączam.

Cytat:
Mnie jak film nie interesuje to listów do telewizji nie piszę tylko telewizor wyłączam

Milas to bylo zajebiste usmialem sie hahaha

Grunt to luz.
Pozdrawiam.