ZAPRASZAMY & Wspólpraca

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nowy klub DAEWOO & FSO KLUB zaprasza użytkowników i własicieli Polskich i nie tylko Fiatów na swoje Forum .

Prosimy róznież o wspólprace z Klubem Fiat Furious, umieściliśmy wasz banner na naszej stronce , jeśli by było umieszczenie linku u was byli byś my wdzięczni ..

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE !!!

adres : www.dafso.klub.prv.pl
kontakt : lukers86@o2.pl

Pozdrawiam ...

[ wiadomość edytowana przez: LukerS86 dnia 2006-01-19 00:52:59 ]

[ wiadomość edytowana przez: LukerS86 dnia 2006-01-19 00:53:22 ]

ja się już zarejestrowałem, całkiem przyjemnie sie zapowiada

zobaczymy co z tego wyniknie

A ja się zastanawiam po co kolejny klub - skoro klubów użytkowników samochodów z FSO, mniejszych lub większych, jest obecnie 4 lub 5...
Co macie zamiar wymyślić i zaproponować potencjalnym użytkownikom takiego, czego jeszcze nie było?

Wiesz Lukers, ja jestem "w targecie" powyższego zaproszenia, ale nie przemawia ono do mnie...

Cytat:
2006-01-18 23:14:59, jacek_s pisze:
A ja się zastanawiam po co kolejny klub - skoro klubów użytkowników samochodów z FSO, mniejszych lub większych, jest obecnie 4 lub 5... Co macie zamiar wymyślić i zaproponować potencjalnym użytkownikom takiego, czego jeszcze nie było? Wiesz Lukers, ja jestem "w targecie" powyższego zaproszenia, ale nie przemawia ono do mnie...

jestem tego samego zdania kolejny klub w ktorym poraz setny bedzie sie pisalo to samo.
a troche tych klubow jest no ale skoro byc musi to ok.
moze sie rozwinie

To takie Hobby które mnie i kolege porwało trzeba próbowac a może jednak

w każdym bądź razie zapraszam do odwiedzania każdy mile widziany

Pozdrawiam

jak już to Fiat Furious