Brak kodu do RADIA.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie Tesciowa odpiela akumulatorek i zakodowalo jej radyjko. A ze niema tego kodu to zrobil sie maly problem. CO mozna z tym poradzic. Radykjo Oryginal Fordowski taki duzy z wersji GHIA Niestety niewiem ktory bo nie zwracalem wczesniej na niego uwagi. Kaseciak w kazdym razie

Witam.
Mam podobny problem wiec sie podlacze. Aczkolwiek nie wiem czy moj problme jest na to forum. Mianowicie znajomemu padlo mi radio w Oplu Frontiera (nie do konca jest to moje autkao) i nie wiem jak je rozkodowac. Model radioa CDR500 GM 0500X 9582197 inny numer jakis 90566821. Dzieki za pomoc

Niestety nie wiem jak pomóc,ale mam pytanie w tym temacie. Ja znam kod do mego radia, tylko zastanawiam się w jaki sposób go wprowadza się jeśli np. odłączę akumulator?

Wciskajac guziki Jeden guzik odpowada za jeden cyfre. Jak bedziesz musial wprowadzisz. Niemartw sie. Prosta sprawa

Cytat:
Panowie Tesciowa odpiela akumulatorek i zakodowalo jej radyjko. A ze niema tego kodu to zrobil sie maly problem. CO mozna z tym poradzic. Radykjo Oryginal Fordowski taki duzy z wersji GHIA Niestety niewiem ktory bo nie zwracalem wczesniej na niego uwagi. Kaseciak w kazdym razie

numer seryjny potrzebny...więc trza wyjąć radyjko i sprawdzić

A Panowie wyszukiwarki użyć to nie łaska??

ZANIM ZACZNIESZ NOWY TEMAT - P O S Z U K A J !!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
2006-01-16 19:23:16, Brzoza-junior pisze:
Witam. Mam podobny problem wiec sie podlacze. Aczkolwiek nie wiem czy moj problme jest na to forum. Mianowicie znajomemu padlo mi radio w Oplu Frontiera (nie do konca jest to moje autkao) i nie wiem jak je rozkodowac. Model radioa CDR500 GM 0500X 9582197 inny numer jakis 90566821. Dzieki za pomoc

up.
Ktos wie??

1. wyjmujecie radio
2. spisujecie kod seryjny (zaczynający sie od litery "M")
3. odpalacie specjalny program - kalkulator
4. wpisujecie do niego nr. seryny, zatwierdzacie i podaje wam kod dostępu
5. ... który wpisujecie w radiu pamiętając ze każdy przycisk radia odpowiada miejscu liczby w kodzie a nie jej wartości

Cytat:
2006-01-17 09:54:28, creon pisze:
5. ... który wpisujecie w radiu pamiętając ze każdy przycisk radia odpowiada miejscu liczby w kodzie a nie jej wartości

?? Co to znaczy??
Jezli mam kod np 12345 to jak mam go wklepac??

kiedy wpisujesz kod na przykład 4567 to "1" naciskasz 4 razy, "2" naciskasz 5 razy, "3" naciskasz 6 razy a "4" naciskasz 7 razy, a na koniec zatwierdzasz "5"

Pod warunkiem że zna sie kod....

Cytat:
2006-01-17 10:48:54, creon pisze:
kiedy wpisujesz kod na przykład 4567 to "1" naciskasz 4 razy, "2" naciskasz 5 razy, "3" naciskasz 6 razy a "4" naciskasz 7 razy, a na koniec zatwierdzasz "5"

no to wiadomo :]

Jeśli mam kod 808 to jak zrobić 0 i jak mogę zatwierdzić 5, skoro mam 4 przyciski od kanałów?

Jedz do ASO FORDA tam ci pomoga rozwiazac problem