Klima w Ponym

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Poniewaz ostatnio remontuje mojego ponego, laze po roznych szrotach i szukam czesci... Na jednym ze zlomow znalazlem hyundaia excela z klima... Samochod ma calkowicie skasowany tyl. Moja uwage przyciagnela jednak klimatyzacja. Poniewaz z moich wiadomosci wynika ze pony i excel to praktycznie te same auta od razu zabralem sie do rozflaczania excela i demontazu min. klimy. Czy jest jakakolwiek szansa zamontowania klimy z excela do poniaka? Moze ktos juz probowal?

Wszystko powinno pasować, w razie czego też mam klime od Ponego do sprzedania

a tak z ciekawosci: ile wolasz za to ustrojstwo?? ja na zlomie zaplacilem za klime 100 PLN

Ale komplet ?? Sprężarka, kólka pomocnicze do paska, przewody, chłodnica, zbiornik, nagrzewnica i elektryka ??

Tak zeby nacinac guzik i wialo

czy taka klima pasowała by do scoupe?
i jesli tak to po ile chcialbys ja ewentualnie sprzedac MobiaS?

Witam.
Kilma do pony do coupe (starszego) powinna pasować (cociaż też pewnie by się nei obyło bez jakiś przerubek. A do Scoupe to klima raczej od lantry albo nawet sonaty - ale i tak polecaam z tego samego auta.

MobiaS - odezwij się bo jakoś nie idzie nam ta rozmowa o klimie

Pozdrawiam.
Misio

No prosze ilu potencjalnych nabywcow klimy sie zrobilo Ja teraz robie generalke w sowim kucu i wlasnie dzisiaj bawilem sie z mechanikiem kupiona przeze mnei klima. Wyglada na to ze bedzie pasowac idealnie, ale wszystko okaze sie po zamontowaniu

A co ma nie pasować
Pewnie nawet za dużo sie nie narobisz bo caął elektryka powinna byc sprawna
Pozdrawiam.
Misio