MotoNews.pl

Impreza klubowa w Sosnowcu 28.01.2006

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No wlasnie co byscie powiedzieli na jakis wypad do miasta w najblizsza niedziele? Tak jak kiedys na kazimierzu?
piszcie kto moze przyjsc, zeby pod koniec tyg ew. zarezerwowac jakies miejsca siedzace

[ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2006-01-23 20:30:31 ]

ja chyba odpadam tym razem bo nie mam hajsu chyba ze wpadne posiedziec chwilke ale niech reszta sie wypowie

Ja na bank odpadam, bo bede w Tychach opijal zwyciestwo w srsie

[ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2006-01-02 18:13:02 ]

Cytat:
2006-01-02 18:12:44, bart322 pisze:
Ja na bank odpadam, bo bede w Tychach opijal zwyciestwo w srsie [ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2006-01-02 18:13:02 ]

przed srsem? buhahah cobys dal rady pozniej prowadzic..............

a moze w piatek?? moze by i barakuda wpadl

W piatek moglbym wpasc, w niedziele nie bedzie mnie jak zwykle.

Cytat:
2006-01-02 18:41:10, SzymonX pisze:
przed srsem? buhahah cobys dal rady pozniej prowadzic..............

SRS jest 7-mego

no to moze byc i piatek mnie jeste wsio jedno ale musimy sie cos pointegrowac... w koncu mamy niu jer

po 10tym jestem chetny jaknajbardziej
ale nie wczesniej

w piatek dam rade na chwilke wpasc,chetnie bym sie z wami spodkal...ale tylko w piatek

no to pany ustalmy sobie konkretny dzień bo ja i tak musze być w krakowie jak nie w tym to w przyszłym tygodniu ale u mnie w gre wchodzi piatek/sobota bo wtedy mam czas no i dwa razy nie dam rady przyjechać bo ten stary rok troche spłókał mnie z kasy

no to piatek

ja bym tam wolal przyszly tydzien,po wyplacie wtedy bede Po za tym w piatek o 20 jestem umuwiony u mechanika :/

eee. dupy dajecie i tyle!
zeby nawet na chwile, jeden dzien w tyg nie moc przysc to juz rece opadaja

e sam dupy dajesz nie powiedzialem ze nie wpadne,ale napisalem ze wolal bym za tydzien. w ten pitaek to jesli sie pojawie to tak jak poochacz - na chwile. Nie kazdy ma taki lajtowny tryb zycia jak ty

wcale nie mam ale w zyciu sa pewne priorytety

wiem ze nie masz gadalismy wczoraj o tym,chcialem ci tylko dokuczyc

Tu Carv... mnie pasuje przyszly piatek lub sobota, w sumie to bede szukal noclegu w kraku......

ja sie dostosuje pod to co panowie zaproponują

ej panowie szybka pilka robimy cos jutro czy nie???