Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() stapoz Omega 2.5V6+gaz, Mon ... Poznań | 2003-04-01 12:34:08 Dzisiaj ![]() ![]() ![]() |
![]() DrA eS ... | 2003-04-01 13:23:20
Pewnie, ze taniej... tu sie qrwa zlodzieje jebani nie cenia. Kupujcie wiecej na gieldach - napewno wtedy przestana krasc. Moj bilans za marzec : 1. Lusterka + wklady - 3590zl 2. Rower Giant - 1300zl ( + nowe drzwi do piwnicy - pewnie z 400zl) A chuj co to ukradl i sprzedal to ile dostal ?? 500zl ?? |
![]() arklin Opel OMEGA B i BFL Koszalin | 2003-04-01 13:36:26 Z tego co mi powiedzieli w ASO w Kołobrzegu to halogeny kosztują po 120zł od sztuki. Nie ma chyba sensu kupować na giełdzie.
P.S. Podzielam rozżalenie Dramara złodziejstwo to ku.....wska plaga, ale z drugiej strony, gdyby nie złodzieje w ASO nie musielibyśmy szukać rozwiązań zastępczych. 3mcie się |
![]() urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-04-01 13:51:54 Dramar mi parę lat temu ukradli pompkę z piwnicy ( ale wyjebali dziure w ścianie bo nie sforsowali drzwi). Rowerów nie ruszyli ![]() |
![]() arklin Opel OMEGA B i BFL Koszalin | 2003-04-01 14:05:10 Wiesz Urg, może człek miał mało wiatru w kole a daleko do domu, więc musial podpompować. Spróbuj zrozumieć człowieka ![]() Pozdrófka |
![]() stapoz Omega 2.5V6+gaz, Mon ... Poznań | 2003-04-04 21:18:47 Zmieniłem zdanie. Nie kupuję halogenów. Kupiłem siatkę metalową, czarną, stylizowaną. Trochę ją poprzycinam, podoginam i będą odlotowe wloty powietrza - a przy okacji spokój ze złodziejskim pomiotem ![]() A przy okazji zwróćcie uwagę ile Omeg jeździ z dziurami po halogenach - nie dziwcie się potem, że Niemcy uważają nas za naród złodziei samochodowych ![]() |
![]() JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-04-07 09:36:16 Ja na razie odpukać nie przeżyłem takich nieprzyjemnych niespodzianek. Od paru posiadaczy bestii w warsztacie słyszałem, że można przymocować halogen śrubą do zderzaka, wtedy nie można go wyjąć bez uszkodzenia tym samym takiemu łachudrze nie uda się skorzystać ze swojego procederu. Inna sprawa, że przez trzy lata włączyłem halogeny tylko raz, pomijam oczywiście okazje świąteczne typu LOB PARTY. ![]() |