MotoNews.pl

Halogeny do Omegi ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj zarypali mi halogeny od mojej małej, nie wiecie ile taka imprezka kosztuje. Żal patrzeć

stapoz łączę się w bólu mi halogeny walnęli razem ze zderzakiem to była rozpacz dopiero. Za trzymałem się poszedłem fajki kupic wróciłem a tu zderzaka nie ma z halogenami. Zresztą nie chcę sobie przypominać tych bolesnych chwil.

Własnie tydzięn temu nabyłem takowy na giełdzie w Słomczynie. Normalna cena to 150 pln; mnie interesowało tylko szkiełko to kupiłem z poklejonymi plastikami za 80 pln
Ale w Poznaniu na pewno jest taniej!

Petereke

Mam takie zbędne - niestety są zarypane w środku (jakby piasek, zeszła warstwa odbijająca z lustra?).
Jak ktoś potrafi to rozebrać i wyczyścić to oddam za darmo. Mogę przywieżć na LOB.

Pzdr.

Cytat:
Własnie tydzięn temu nabyłem takowy na giełdzie w Słomczynie. Normalna cena to 150 pln; mnie interesowało tylko szkiełko to kupiłem z poklejonymi plastikami za 80 pln
Ale w Poznaniu na pewno jest taniej!

Pewnie, ze taniej... tu sie qrwa zlodzieje jebani nie cenia. Kupujcie wiecej na gieldach - napewno wtedy przestana krasc.

Moj bilans za marzec :
1. Lusterka + wklady - 3590zl
2. Rower Giant - 1300zl ( + nowe drzwi do piwnicy - pewnie z 400zl)

A chuj co to ukradl i sprzedal to ile dostal ?? 500zl ??

Z tego co mi powiedzieli w ASO w Kołobrzegu to halogeny kosztują po 120zł od sztuki. Nie ma chyba sensu kupować na giełdzie.
P.S. Podzielam rozżalenie Dramara złodziejstwo to ku.....wska plaga, ale z drugiej strony, gdyby nie złodzieje w ASO nie musielibyśmy szukać rozwiązań zastępczych.
3mcie się

Cytat:
2003-04-01 13:23:20, Dramar pisze:
Pewnie, ze taniej... tu sie qrwa zlodzieje jebani nie cenia. Kupujcie wiecej na gieldach - napewno wtedy przestana krasc.

Moj bilans za marzec :
1. Lusterka + wklady - 3590zl
2. Rower Giant - 1300zl ( + nowe drzwi do piwnicy - pewnie z 400zl)

A chuj co to ukradl i sprzedal to ile dostal ?? 500zl ??

150pln facet chciał za nówkę, ale bez żarówki i obudowy plastikowej; ja kupiłem posklejaną używke z jakiegoś rozbitka

Petereke

Dramar mi parę lat temu ukradli pompkę z piwnicy ( ale wyjebali dziure w ścianie bo nie sforsowali drzwi). Rowerów nie ruszyli . Naprawa ściany zatańczyła za 300 zł, a pompka kosztowała 15zł. Nawet kompotów gnój nie ruszył.

Wiesz Urg, może człek miał mało wiatru w kole a daleko do domu, więc musial podpompować. Spróbuj zrozumieć człowieka
Pozdrófka

Zmieniłem zdanie. Nie kupuję halogenów. Kupiłem siatkę metalową, czarną, stylizowaną. Trochę ją poprzycinam, podoginam i będą odlotowe wloty powietrza - a przy okacji spokój ze złodziejskim pomiotem .
A przy okazji zwróćcie uwagę ile Omeg jeździ z dziurami po halogenach - nie dziwcie się potem, że Niemcy uważają nas za naród złodziei samochodowych

Ja na razie odpukać nie przeżyłem takich nieprzyjemnych niespodzianek. Od paru posiadaczy bestii w warsztacie słyszałem, że można przymocować halogen śrubą do zderzaka, wtedy nie można go wyjąć bez uszkodzenia tym samym takiemu łachudrze nie uda się skorzystać ze swojego procederu. Inna sprawa, że przez trzy lata włączyłem halogeny tylko raz, pomijam oczywiście okazje świąteczne typu LOB PARTY.