Religia na maturze ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.racjonalista.pl/index.php/s,11/t,6219

co o tym sądzicie ??? czy przypadkiem nie robi nam sie państwo katolickie ??

Cytat:
2006-01-19 10:21:32, sterciu pisze:
http://www.racjonalista.pl/index.php/s,11/t,6219 co o tym sądzicie ??? czy przypadkiem nie robi nam sie państwo katolickie ??

niedlugo to jeszcze w-f bedzie na maturze

Chyba ich powalilo!!?? Matura byla/jest sprawdzianem dojrzalosci. A co to za sprawdzian skoro zdaje sie go z bajki???

Sterciu zaspales!!!

Ocena z religii wliczana do sredniej...

Ja uważam że jesli chodzi o wliczanie tego do średniej to głupi pomysł....ale z maturą...może być przedmiotem z którego jesli ktoś chce to żeby miał mozliwość zdawania.

Cytat:
2006-01-19 12:08:32, Quattro pisze:
Sterciu zaspales!!! Ocena z religii wliczana do sredniej...

Ehh... porąbało ich wszystkich :/
Jak np ktoś nie chodzi na religię to co, będzie miał obniżoną średnią?;| Bez sensu

Cytat:
2006-01-19 10:21:32, sterciu pisze:
co o tym sądzicie ??? czy przypadkiem nie robi nam sie państwo katolickie ??

hehe, to cos jak egzamin z biologii ale tylko o ssakach

pozdr.

ie wiem czemu sie tak oburzacie.... przeciez religia byla by nie obowiazkowym predmiotem i jesli ktos np chce isc do seminarium albo jeszce jakas inna teologie to np marura z religi mogla by tam byc punktowana albo cus.... jesli mozna zdawac historie tanca (tez nie wiedze zwlazku z dojrzaloscia), ale juz ze sradnie to nie jest madre.. jesli z zalozenia jest to przedmiot nadobowiazkowy to czemu niktorzy maja miec dodatkowa ocene do sredniej a inni nie.... IMHO

mnie to zwisa ale jak sam zauwazyles mozna zdawac historie tanca a nie taniec, na ktorej ucza tylko tanczyc walca

pozdr.

ja w obu przypadkach rozumiem i popieram religioznawstwo... ale nie lekcje reloigii KATOLICKIEJ !!!

Cytat:
2006-01-22 23:54:33, Quattro pisze:
ja w obu przypadkach rozumiem i popieram religioznawstwo... ale nie lekcje reloigii KATOLICKIEJ !!!

dobrze chopak gada ... dac mu wodki !!

moim skromnym bardzo zdaniem mogla by byc religia ... ale nie ta ktorej sie uczymy ... bo to sa bzdury ...

pamietam lekcje z liceum .. ksiadz z nikim nie gadal tylko ze mna .. bo w klasie nikt go nie sluchal .. a ja mialem antypatie u mu zarzucalem durzo rzeczy .. a on probowal sie bronic ... nie zawsze mu to wychodzilo ... jak np raz sie go zapytalem (byl zapalonym kolarzem? góralowcem? - niewazne) dlaczego jezdzi na osprzecie XTR ktory kosztuje pare tysiecy zlotych i urzywaja go mistrzowie swiata w zawodach miedzynarodowych ... zamiast czegos tanszego .. dlaczego ma zajebisty TV - (zaprosil nasza klase kiedys do swojego "pokoju" ) skoro ma tylko 2 kanaly w ogole to moglbym tak dlugo
ale zdaje sie ze wlasnie robie OT .. ee ide po piwko