MotoNews.pl
10 [S] WEBER 40DCOM (poziomy) + kolektor 126p (131390/53) - PT

[S] WEBER 40DCOM (poziomy) + kolektor 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do sprzedania gaźniczek jak w temacie (kto się zna to wie co to za sprzęt ) razem z kolektorem do standardowej głowicy f126p!! + filtr green nówka owalny z obudową do gaźników poziomych cena za wszystko 420zł info na priv lub 503684789 nie odpisuje na SMS-y

Filterka już niema więc za gaźnik z kolektorem 400zł fotki już są:

.

.

[ wiadomość edytowana przez: muniek888 dnia 2006-01-17 19:28:30 ]

są foty

miałeś to w malanie ?? Jak sie to sprawowało ni i jakie spalanie

no pytasz jak chodzi ?? jeden z lepszych patentów do malana a spalanie to zależy około 12 przy deptaniu czeba liczyc ale da ę też do 9 zejść

Jaki ten Świat mały, hehe mialem to już w łapskach kupiłeś z poznania od Kubicy czy jeszcze od kogo innego?

Wytłumaczcie mi jako całkowitemu lajkonikowi(jestem elektronikiem z wykształcenia) jaki jest sens pakowania podwójnego gaźnika skoro kolektor i tak łączy obydwa kanały w jeden

bo co dwa to nie jeden poza tym lans jest

do głowicy pandy to owszem a do zwykłem to hmm bezsens chyba.
no chyba ze jakis cwaniak se zrobi jakims cudem 2 kanały w zwykłej glowicy

Cytat:
2006-01-17 21:52:19, bizer_trikolor pisze:
do głowicy pandy to owszem a do zwykłem to hmm bezsens chyba. no chyba ze jakis cwaniak se zrobi jakims cudem 2 kanały w zwykłej glowicy

Wcale nie trzeba cudów żeby rozdzielić kanały w głowicy

No wszystko piknie ładnie ale jak okiełznac taki gazior. Nie mówie już o dwóch gardzielach na jedek kolektor dolotowy;/ Niżadko problemy były z wyrególowaniem gaźnika chociazby z dacii o przelocie 26 a tu 40 i to razy dwa.

P.S. Czym róznia se gaxnki DCOE od DCOM??

Rozdzielenie kanalow w glowicy, tak jak mowi Dommel, nie jest trudne i w tym wypadku az sie prosi o to.
Ten gaznik ma 40 mm przepustnice, zwezki sa chyba 24-32 mm dostepne.

Ja do 1300 czyli jakby dwoch malcowych silnikow zakladam 4x32mm Z tym ze bedzie sie krecil wyzej niz 650tka...

Inaczej....Jakie zwężki zainstalowane są w owym gaźniku??

[ wiadomość edytowana przez: simon_pg dnia 2006-01-18 16:35:04 ]

34 tak jest na zwężce odlane

No to jak to chodzilo to moje 32 mm na cylinder bedzie banglac bez problemu. Mialem obawy bo to gazniki z Ritmo 130TC, czyli 2,0. Ale czy ten gaznik na pewno sensownie dzialal w 650tce?

Cytat:
2006-01-18 22:11:44, yapko pisze:
No to jak to chodzilo to moje 32 mm na cylinder bedzie banglac bez problemu. Mialem obawy bo to gazniki z Ritmo 130TC, czyli 2,0. Ale czy ten gaznik na pewno sensownie dzialal w 650tce?

znajomy ma solexy C40 z gulietty 2.0 w ladzie 1300 i ponoc bardzo dobrze sie sprawuja

Cytat:
2006-01-18 22:35:13, kosa131 pisze:
znajomy ma solexy C40 z gulietty 2.0 w ladzie 1300 i ponoc bardzo dobrze sie sprawuja

no to swietnie A co z dyszami? Zostaly takie jak byly, dorwal zestaw innych czy rozwiercal u zegarmistrza?

34!! W maluszku!! To nie miało prawa chodzić Ja w takim razie odpuszczam sobie zakup owego cuda;/

Cytat:
2006-01-18 22:51:22, yapko pisze:
no to swietnie A co z dyszami? Zostaly takie jak byly, dorwal zestaw innych czy rozwiercal u zegarmistrza?

rzecz w tym ze nic nie zmienial. Tez nie bardzo chcialo mi sie w to wierzyc ale widzialem jak ta lada chodzi i naprawde robi wrazenie

Cytat:
2006-01-19 09:42:23, simon_pg pisze:
34!! W maluszku!! To nie miało prawa chodzić Ja w takim razie odpuszczam sobie zakup owego cuda;/

Zwężkę możesz sobie spróbować dorobić mniejszą. Ja w solexie mam 32mm i jeździ dobrze.