MotoNews.pl

Głośniki na przód - wybór, EDIT

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Wszystkich , jest to mój pierwszy post

Nie wiem czy ladnie tak zaczynac od pytania ale jakos trzeba zaczac

Chcialbym kupic glosniki na przod do lanosa do okolo 500,00PLN.
Beda one podlaczane pod wzmacniacz Xetec'a v 150.2, drzwi wygluszone, radio Pioneer 4700 (na razie ).

Zastanawiam sie nad glosnikami PROA SIMPLEX 165, PROA SIMPLEX 25 + zwrotnica, oraz nad Powerbass'ami.
Co o nich sadzicie, moze ktos takie posiada i pomoze mi w wyborze?

Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi

EDIT:
Zeby nie zakladac nowego watku zapytam tutaj, zamierzam rowniez wymienic radio i zastanawiam sie nad Nakamichi cd40 tylko mam pewne obawy czy to radio czyta cd-r?

[ wiadomość edytowana przez: pogromca_81 dnia 2006-02-12 12:14:17 ]

[ wiadomość edytowana przez: pogromca_81 dnia 2006-02-12 12:14:43 ]

Bierz proa Powerbass to typowe głosniczki do techno ładny bas i troche natarczywe wysokie tony Proa sa bardziej stonowane i przyjemne w codziennym sluchaniu

Witam,
Zamontowalem w Galerii Tonow proa simplex'y
Podpiete sa pod wzmacniacz Xetec v 150.2
Nawet nie spodziewalem sie takiego efektu
Graja SUPER, naprawde polecam glosniki i warsztat !!!

Pozdrawiam

No galeria tonow nalezy do Proa Teamu wiec to profesjonalisci z najwyzszej połki Miałem troche do czynienia z proa a głownie z prezesem Panem A.P. I złego słowa na ta osobe nie moge powiedziec... no moze poza tym ze jest zabiegany troche i ma malo czasu Ale jezeli chodzi po podejscie do klijeta to naprawde pełen profesjonalizm, doradzi i pomoze wybrac najkozystniejsza opcje Im zalezy na zadowolonym klijecie a nie na sprzedanej sztuce i zdarciu kasy Naprawde bez pomocy tej osoby wydałbym duzo wiecej i z duzo gorszym efektem Wiec firmy powiazane z proa polecam jak najbardziej Ciesze sie ze jestes zadowolony i mam nadzieje ze nie masz mi za złe ze namawiałem ciebie na ten system

Cytat:
2006-03-01 21:18:43, Vyzn-R pisze:
No galeria tonow nalezy do Proa Teamu wiec to profesjonalisci z najwyzszej połki Miałem troche do czynienia z proa a głownie z prezesem Panem A.P. I złego słowa na ta osobe nie moge powiedziec... no moze poza tym ze jest zabiegany troche i ma malo czasu Ale jezeli chodzi po podejscie do klijeta to naprawde pełen profesjonalizm, doradzi i pomoze wybrac najkozystniejsza opcje Im zalezy na zadowolonym klijecie a nie na sprzedanej sztuce i zdarciu kasy Naprawde bez pomocy tej osoby wydałbym duzo wiecej i z duzo gorszym efektem Wiec firmy powiazane z proa polecam jak najbardziej Ciesze sie ze jestes zadowolony i mam nadzieje ze nie masz mi za złe ze namawiałem ciebie na ten system

Zgadzam sie z Toba w 100% - to profesjonalisci!
Naprawde jestem bardzo zadowolony, nie zaluje ani zlotowki wydanej na te glosniki!
Banana mam od dwoch dni
Pozdrawiam i dziekuje