| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
irzyn 126p Siem-ce | 2006-01-20 19:46:23 Witam Furiosow
A wiec tak: .. nabyłem f126 86r. za cene rejestracji i ubezpieczenia :] wiec w sumie free, kolor bialy 60kkm przebiegu faktycznego silnik i skrzynia igiełka wnetrze cacy nawet rachunek w dolarach na niego mam No i z zewnatrz tylko progi kfalifikuja sie do wymiany.... podszybie przednie i tylnie zdrowe jakies drobne ogniska rudy takie dosc typowe jakis odprysk i takie tam... wziolem go na kanał no i podloga zdrowa belka poprzeczna od spodu auta(niewiem jak to sie fachowo nazywa) tez ok, dziura nawet w sumie niewielka w bagazniku w okolicach akusia no i to na tyle.. no i bylem u blacharza tyle ze niemial chwilowo miejsca w warsztacie troche oblukał i zaczoł marudzic ze to niewarto ze szkoda kasy itp.
No i teraz pytanie czy wy ogolnie tez spotykacie sie z takimi odpowiedziami ??? Czy naprawde niewarto?? Czy moze szukac innego pojazdu?? 180zeta za obydwa progi drogo tanio?? i czy moze ktos blacharza z okolic slaska zna jakiegos?? Widze ze tu niektórzy podłogi wymieniaja i zyja:] Dodam ze niejestem zwyklym szarym posiadaczem malucha mam pewne plany co do niego silnik wyjmnac i poskladac sam dalem rade wiec leworeczny niejestem:] w miare możliwosci prosilbym od razu mnie nie skreslac ![]()
pozdro |
DAWCY 126 1242ccm Żywiec (Bystra) | 2006-01-20 19:53:38 taka ruda to nic i na pewno warto z tym zrobić tylko znajdź jakiegoś kolesia który zrobi ci to na fuche bo u blacharza bekniesz jak za zboże |
HEMIGTX F&F MEMBER PF125p/Polonez C 1983 Większyce | 2006-01-20 19:54:14 Po pierwsze-kwalifikuja sie pisze
Jesli sa to naprawde tylko jakies ogniska rdzy i jakas mala dziurka to faktycznie niema sensy wymieniac progow,da sie to zrobic bez koniecznosci ich wymiany.Ogniska rdzy mozna zrobic a jakies male dziurki zakleic reperaturka
180zl-z lakierowaniem czy samo wspawanie tych progow??bo jak za samo spawanie+progi to chyba drogo,ale ja niesiedze w takich sennikach bo wszystko robie samemu. |
irzyn 126p Siem-ce | 2006-01-20 20:05:01 Ortografia nigdy niebyla moja mocna strona progi definitywnie sa do wymiany troche niejasno napisałem...te drobnostki rdzy zrobie sam bo to nieproblem tylko ze jak kolesiowi gadałem o progach to on mi zaraz zaczoł sapac ze w sumie to trzeba pół malucha wymienic..... trzeba gdzie indziej szukac blacharzy...:] |